Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video na YouTubeu

Hrvati iz Argentine podržali branitelje

Hrvati iz Argentine podržavaju branitelje
Foto: Youtube Screenshot
1/2
22.11.2014.
u 17:25

- Dragi naši Branitelji, zahvaljujući vama mi imamo slobodnu Hrvatsku. Vi ste se borili za sve nas, i zato sada mi želimo vam dati svu našu podršku u ovom teškom trenutku- napisali su na YouTubeu.

Hrvati iz Argentine na YouTubeu su objavili video pod naslovom '100% za Hrvatsku - Argentina' kojim su podržali hrvatske branitelje.

- Dragi naši Branitelji, zahvaljujući vama mi imamo slobodnu Hrvatsku. Vi ste se borili za sve nas, i zato sada mi želimo vam dati svu našu podršku u ovom teškom trenutku. Mala smo zajednica, ali sva naša srca su s vama- napisali su na YouTubeu.

- Niste sami! Uz vas smo! - također su poručili braniteljima.

Video ispod kojeg su potpisani 'Hrvatski Svjetski Kongres - Argentina', 'Croacias Totales - RadioSat', 'Croacias Viva Latinoamérica' i Hrvatska Vjerska Središta u Argentini možete pogledati u nastavku.

>> Branitelji: Jesi li rekao da ćeš dati ostavku ako je mi tražimo? Matić: Jesam, ali mora biti razlog!

Komentara 63

19
1995josip
17:39 22.11.2014.

Hvala Hrvatima u Argentini na podršci . Dobili smo mnoge bitke u Domovinskom ratu , pa budemo i ovu protiv SDP kokošinjca , djece partizana i jugo udbaša . U Savskoj 66 ima branitelja iz cijele Hrvatske i mislim da da smo još sigurniji u našu pobjedu jer tamo su sve brigade Hrvatske vojske i policije , svi bitni zapovjednici iz Domovinskog rata , ljudi koji su prvi bili u obrani Domovine .

Avatar dmitarX
dmitarX
18:48 22.11.2014.

Svaka čast Hrvatima u Argentini! Zna se da su to potomci pravih Hrvata!!

SE
sestrićna
18:45 22.11.2014.

svaka država ako u vrhu nije devijalna podržava svoje osloboditelje i branitelje..dali se netko sjeća da skh nije podržavao borce nob.a i pridružene četnike?..ja ne..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije