Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao

Hrvat Vanja Trombić (43) nestao u Kini

nestali
Foto: NENO Novosti
1/8
27.11.2015.
u 09:03

Osim Trumbića, protekli tjedan nestalo je još osam osoba od kojih je pet maloljetnika.

Hrvat Vanja Trumbić (43) nestao je u utorak, 24. studenoga, u Kini, u gradu Guangzhou koji je glavni grad kineske provincije Guangdong na jugu Kine. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Visok je 185 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči i nosi dioptrijske naočale. Ako ste ga vidjeli, javite se na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Osim Trumbića, protekli tjedan nestalo je još osam osoba, od kojih je pet maloljetnika.

Najmlađi je Denis Gašparović (14), visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. On se u utorak, 24. studenoga udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka. Fotografija je snimljena 2007. godine.

Ivana Kostelac (16) visoka je 176 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Ivana se u ponedjeljak, 23. studenoga nakon završene nastave u školi u Novoj Gradišci udaljila u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, bijelu majicu dugih rukava, plave hlače i visoke čizme.

Renata Marinelić (17) visoka je 171 centimetar, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovaže "Denis", slovo "S" i violinski ključ. Na lijevoj šaci ima slovo "B" s krunom, a na desnoj šaci slovo "I" sa srcem. Desno na vratu ispod uha ima tetovažu zvijezde. Renata se u petak, 20. studenoga, udaljila s adrese u Požegi, Osječka 77 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Marijana Pređak (17) visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnome ramenu ima tetovažu cvijeta i paukove mreže. Iznad desnog gležnja ima tetovažu riječi nepoznatog sadržaja. Marijana se u petak, 20. studenoga udaljila s adrese u Ivancu, Stjepana Vukovića 5 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivo-plavu jaknu, crne hlače i šarene kožne tenisice.

Milan Horvat (17) u utorak, 24. studenoga udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ivana Palada (18) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Ivana se u utorak 24. studenoga udaljila s adrese u Trogiru, Zagorska 21 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, sivu majicu s kapuljačom, crne hlače i bijele tenisice.

Od punoljetnih osoba u Hrvatskoj su nestali Igor Cuculić (28) i Zvonko Štefančić (46).

Igor Cuculić visok je 175 centimetara, ima svijetloplavu kosu i jače je tjelesne građe. On se u utorak, 24. studenoga udaljio s adrese u Rijeci, Cambierieva u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu trenirku.

Zvonko Stefančić (46) visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i okruglo lice. On se u nedjelju, 22. studenoga udaljio s adrese u Puli, Kochova 6, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

Komentara 2

ZG
zgbzoran
10:05 27.11.2015.

kaj je s ovim večernjim, hahahha? jel trombić ili trumbić i kako će ga netko vidjeti u kineskoj provinciji i javiti na 192, a može se reći koliko hrvata ima tamo da bi bilo puno efikasnije i brže da ste svakom email poslali nego ovaj članak hahaha, barem u vezi tro(u)mbića, dalje nisam niti čitao

SO
Somelier
11:23 27.11.2015.

Između ostaloga bio sam duže vrije u Aziji i Africi. Nikada se nisam kretao sam. Iz kojih razloga je on bio sam neznam, ali to nije pametno. Znam da su ljudi za 20 eura stradavali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije