Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabran novi papa

Hrvat Berislav Ostojić papin osobni ispovjednik

papa (1)
Reuters/Pixsell
13.03.2013.
u 22:49

Biskup Mile Bogović i ravnatelj za hrvatsku inozemnu pastvu susreli su se s tadašnjim nadbiskupom Bergogliom u Buenos Airesu

U povodu izbora novoga pape Franje ravnatelj za dušobrižništvo Hrvata katolika u inozemstvu fra Josip Bebić uputio je poruku misionarkama i misionarima koji djeluju u hrvatskoj inozemnoj pastvi:

– Radosna srca pozdravljam izbor novoga Pape, to više što smo ga, providnošću Božjom, potkraj prošle godine mons. Mile Bogović i ja imali prilike upoznati i družiti se s njime u njegovoj kardinalskoj rezidenciji u Buenos Airesu. Riječ je o divnom, toplom čovjeku kojemu je sve te godine u Buenos Airesu ispovjednik bio hrvatski franjevac fra Berislav Ostojić, pa mu je stanje u Hrvatskoj poznato – naglasio je Bebić, prenosi IKA.

– Na rastanku nam je poručio tada kako bi volio da hrvatski (nad)biskupi pošalju još više takvih divnih hrvatskih svećenika diljem svijeta sličnih ovima s kojima on godinama uspješno surađuje. Dijelim s vama radost zbog izbora novoga pape Franje i kličem: Blagoslovljen koji dolazi uime Gospodnje!.

Sve o izboru novog pape pratite na našem specijalu

Komentara 2

DU
Deleted user
23:22 13.03.2013.

a ovo "hrvat" ste stavili da se zna da nije kinez. jer da ste napisali "fra berislav ostojic" bez onoga "hrvat" mogli bi pomisliti da je neki kineez, u kini su berislavi ostojici naj cesca imena I prezimena

Avatar BetaBee
BetaBee
23:28 13.03.2013.

Ostojić? Ajme, posvuda su :I

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije