Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan pobjede

HRT svim medijima osigurao televizijski signal prijenosa zagrebačkoga vojnog mimohoda i proslave u Kninu

mimohod Knin proba
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.08.2015.
u 15:21

Izravni prijenos mimohoda na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) započinje u 16.55. HRT-ove kamere pokrit će sve ključne točke na putu mimohoda, koji će proći Avenijom Marina Držića, Ulicom grada Vukovara, dijelom Savske ceste te Slavonskom avenijom u Zagrebu.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) svim će nacionalnim televizijama i drugim medijima ustupiti signal izravnoga prijenosa današnjega svečanog mimohoda Oružanih snaga Republike Hrvatske koji se održava u Zagrebu u okviru obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja,  kao i signal sa sutrašnje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu. Također, svima zainteresiranima HRT će omogućiti i prijenos putem svoje internetske stranice www.hrt.hr.

Izravni prijenos mimohoda na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) započinje u 16.55.  HRT-ove kamere pokrit će sve ključne točke na putu mimohoda, koji će proći Avenijom Marina Držića, Ulicom grada Vukovara, dijelom Savske ceste te Slavonskom avenijom u Zagrebu.

U ostvarivanju prijenosa sudjeluju poznata HRT-ova lica, kao što su Sanja Mikleušević Pavić, Mislav Togonal, Domagoj Novokmet, Danko Družijanić i Branko Nađvinski, koji će se javljati uživo sa zagrebačkih ulica kako bi gledateljima s lica mjesta dočarali atmosferu na mimohodu. Prijenos mimohoda je HRT-ov multimedijski projekt, koji se osim na televiziji izravno prenosi i na Hrvatskome radiju (HRT - HR) te putem HRT-ove internetske stranice www.hrt.hr, a dodatni sadržaji pripremljeni su i na posebnoj stranici danpobjede.hrt.hr.

>> Posebna regulacija prometa u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 6

IV
Ivanveliki
16:27 04.08.2015.

Napokon nesto pametno od HRT-a. I duzni su omoguciti prijenos jer ih i previše placamo svaki mjesec

RA
ravko1952
16:44 04.08.2015.

Teško je povjerovati u bilo kakvu zavjeru oko mimohoda, ali toliki angažman jutela, novog lista i jutarnjeg oko prijenosa u podozrivome budi barem sumnju. Možda samo koriste priliku nabildati ljevičarima domoljubni štih. Vrag bi ga znao.

Avatar mama mia
mama mia
20:52 04.08.2015.

Ovaj današnji nije imao preteči predznak prema nikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije