Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Vlade

HRT otpisuje dug za još deset tisuća dužnika, već oprostili 13,4 mil. kuna

Milanka Opačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.07.2015.
u 18:30

U dosadašnjem je postupku Hrvatska radiotelevizija otpisala dugove u iznosu od 13,42 milijuna kuna, a dodatnom su analizom utvrdili da mogu dodatno otpisati dug za još deset tisuća dužnika, kazala je Opačić

Vlada je jučer donijela odluku da se otpiše još jedan dio duga građana HRT-u.

– U dosadašnjem je postupku Hrvatska radiotelevizija otpisala dugove za 3273 dužnika u iznosu od 13,42 milijuna kuna, a dodatnom su analizom utvrdili da mogu dodatno otpisati dug za još deset tisuća dužnika jer su troškovi i za vjerovnike i za dužnike puno veći od onoga što bi se u ovome trenutku moglo smatrati ekonomski isplativim za HRT – rekla je potpredsjednica Vlade Milanka Opačić i pohvalila HRT za "društveno osjetljivo ponašanje".

>>Milanka Opačić: I teleoperateri su izrazili spremnost otpisati dio duga najugroženijima

>>Lalovac: Više od 10.000 građana trebalo bi dobiti otpis dugova

Komentara 11

KL
Klarahrv
18:56 30.07.2015.

Hitno ukinuti tv pretplatu. Neka placaju SDP glasaci. Ja recimo placam tv pretplatu a otkad su kukurikavci okupirali tv nikad je ne gledam. Dolje partizanska tv!

BA
bakulušić
19:04 30.07.2015.

Predizborno je vrijeme. Ništa ih ne košta a puno mogu dobiti. Sve ćemo mi to platiti. Hoćemo promjene a ne popuste na jeftinoj robi!

OB
ObrenM
20:12 30.07.2015.

Kako stvari stoje Sanadera ce docekati zastara nakon 5 godina.Molio bi da mi netko od poznavatelja ovrsnog zakona kaze,kako poslije 11 godina duga t-operatoru u pocetnom iznosu od cca 600 kn se danas teretim za 15000 kn.Zasto niti nakon 11 godina nema zastare,vec svakim pokretanjem ovrhe se rok produzava-tako i do sudnjeg dana.Neka zivi Miljenic i Hanzekovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije