Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LADISLAV ILČIĆ:

Josipović je šutio o pedofiliji u školskim knjigama

Ladislav Ilčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.11.2014.
u 19:00

Ladislav Ilčić iskoristio je inicijativu K. Grabar Kitarović o kemijskoj kastraciji pedofila da bi napao predsjednika

HDZ-ov koalicijski partner Hrast iskoristio je inicijativu Kolinde Grabar Kitarović, HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje, o kemijskoj kastraciji pedofila kako bi napao predsjednika Ivu Josipovića.

Optužili su ga da je šutio kada je bivši ministar Željko Jovanović za literaturu u zdravstvenom odgoju preporučio knjige koje promiču pedofiliju. Na pitanje je li pošteno optuživati nekoga za promicanje pedofilije, jer da je tako, ta bi osoba bila kazneno sankcionirana, Ladislav Ilčić, šef Hrasta, odgovorio je da polazi od činjenica i da je ta literatura povučena nakon pobune roditelja, a Ustavni je sud imao primjedbe u vezi s procedurom uvođenja četvrtog modula zdravstvenog odgoja u škole.

– Bez obzira na svjetonazor, protiv pedofilije se moramo svi boriti – rekao je Ilčić.     

>> Kastracija 
ne smanjuje agresivnost silovatelja

Komentara 35

MS
MSKoRIsnik
12:50 21.11.2014.

Trebamo zaštititi našu djecu! I naše domove!

DE
desnooo
12:53 21.11.2014.

svaki normalan covjek dijeli Kolindino razmisljanje...puna podrska ovoj inicijativi

IV
ivanbradvic
12:50 21.11.2014.

Mislim da se oko ovoga slaze 99 % ljudi i svaka cast Kolindi sto je tako izravno rekla svoj stav... Definitivno zena koja se ne boji rec svoje misljenje... Svaka cast predsjednice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije