Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORaH i u Krapini

Holy: Rezultati anketa nas vesele, ali se njima ne opterećujemo

Mirela Holy,Orah
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/5
29.08.2014.
u 21:39

Predsjednica ORaH-a komentirala je i pad BDP-a

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy večeras je bila na osnivačkoj skupštini Gradske organizacije u Krapini gdje je govorila o planovima stranke i njezinoj infrastrukturi te organizacijskom jačanju do konca ove godine.

Upitana o sve većoj popularnosti stranke i to posebice na riječkom i istarskom području gdje prema anketama Crobarometra ORaH trenutno za nekoliko postotaka stoji bolje čak i od SDP-a, Mirela Holy je rekla kako ih rezultati anketa vesele, ali se oni njima ne opterećuju, jer, dodala je „izbori su ipak izbori“ i tamo će se vidjeti kako tko kotira.

– Ne zanosimo se rezultatima anketa, nastavljamo raditi i nadamo se da ćemo izgradnjom naše infrastrukture i predstavljanjem naših politika i ljudi, opravdati povjerenje koje dobivamo u anketama – rekla je Mirela Holy. Osvrnula se i na pad BDP-a.

Foto: Matija Topolovec/Pixsell

- Podaci o padu BDP-a za mene nisu iznenađujući s obzirom na tešku gospodarsku situaciju. No, Vlada ne provodi strukturne reforme koje su nužne, a bez toga nećemo doći na pozitivnu bilancu. Porezna rasterećenja građana koja se najavljuju nisu dovoljna. Nužno je napraviti određeni balans između prihoda i rashoda. Mislim da se s poreznom politikom ne može kvalitativno naprijed, ukoliko se neće stvoriti preduvjeti za povećanje prihoda. No, do toga neće doći ako ćemo imati ovakvu neučinkovitu administraciju, komplicirane procedure i korumpirani javni sektor – rekla je Mirela Holy.

Inače, osnivačkom skupu ogranka u Krapini prisustvovalo je 20-ak članova, a za povjerenicu je, do izbora koji će se održati do konca godine, izabrana Jasminka Marija Šekrst.

>>Mirela Holy stigla Ivu Josipovića, a njezin ORaH stao na 15 posto

>>Članica predsjedništva i jedna od osnivačica stranke istupila iz ORaH-a

Komentara 39

CR
crocro
22:05 29.08.2014.

Drago mi je da vas rezultati "anketa" vesele. Ali nakon izbora osmjesi će biti kiseli.

JO
joe242
21:49 29.08.2014.

Normalno da se ne opterecuje sa anketama kad zna da su lazne ,mediji joj pumpaju popularnost iako nije mi jasno zasto kad se zna da joj postenje nije jaca strana

19
1995josip
21:50 29.08.2014.

Članovi partije SDP koji su ljuti na Milanovića sada mogu glasati za Holy , tako da je to samo prodavanje magle za naivne , jer svejedno budu u istoj koaliciji , toj. u oporbi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije