Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema šanse'

Holy: Nemam pojma odakle Liniću ideja o suradnji s ORaH-om

Linić Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
19.12.2014.
u 16:36

– Smiješna sam više sama sebi koliko tupim o tome da sami idemo na izbore. To je postao teatar apsurda – kazala je Mirela Holy

Mirelu Holy svi žele, a ona ne želi nikoga.  Tako bi se ukratko mogla sažeti politička filozofija šefice ORaH-a s kojom bi svi surađivali i koalirali jer je druga najpopularnija političarka.

Ona je već sama sebi dosadna jer stalno ponavlja da ORaH neće ni s kim i da apsolutno sam izlazi na predstojeće parlamentarne izbore. Posljednji u nizu koji je svojatao Holy, nakon esdepeovaca kojima je jasno da će bez nje teško biti u prilici sastaviti sljedeću Vladu, jest bivši ministar financija Slavko Linić. Nedavno je rekao da će surađivati s ORaH-om te s Čačićevim reformistima. Mirela Holy to je kategorički odbacila.

"To je postao teatar apsurda"

– Nema šanse! Smiješna sam više sama sebi koliko tupim o tome da sami idemo na izbore. To je postao teatar apsurda - nasmijala se Mirela Holy kad smo je zamolili da prokomentira Linićeve političke želje. Znala je, nastavila je, da će Linić na izbore izaći kao neovisni kandidat u "svojoj" osmoj izbornoj jedinici, u Saboru se susreću i nekoliko su puta razgovarali.

– Ali nemam pojma odakle mu ideja o suradnji – rekla je Holy. Da sam htjela surađivati s Linićem, onda bih s njim i Brankom Vukšićem oformila klub jer su mi to nudili – uzvratila je šefica ORaH-a. Još jednom ponavlja da ne planira ni s kim surađivati, a uostalom, ni ne zna kako će ORaH proći na izborima. Godinu dana dug je period i bez obzira na rejting u anketama Holy je očito svjesna da je sve moguće. Trenutačno je fokusirana na predstavljanje politika ORaH-a iako je svjesna da je se neprestano uvlači u neke osobne priče i obračune.

– Ako se SDP nastavi ovako ponašati, nema šanse da s njima u budućnosti uopće razmišljamo o suradnji – poručila je Holy. Smeta joj što se stalno mora baviti demantiranjem izmišljotina i laži koji se puštaju u javnost s očitim ciljem da se diskreditira nju i ORaH. Ta nova stranka, prema anketama, dostiže, a ponekad i preskače SDP.

>>Linić o izlasku na izbore: Spremam suradnju sa Čačićem i ORaHom

>>Linić: Na izbore idem kao nezavisni kandidat

Komentara 16

LE
LeonardS
16:47 19.12.2014.

U razgovoru sa nekim prijateljima a i samsam tako odlučio, ako Orah bude bilo skim koaliro na izborima odlučili smo ne glasat za njih

ĆA
ćaćaća
17:04 19.12.2014.

holy je projekt sdp.a od onog trneutka kad su nasljednici skh skužili da ne mogu dobiti sl izbore..sve ostalo odrađuju pr agencije uz pomoć partijskih medija..

DO
dobar
16:53 19.12.2014.

Holy je jednostavno receno manipulator a produzena desna ruke Milanovica i jugoslavenskog predsjednika Josipovica. Holy niti ima znanja niti morala a niti lica da se bavi ozbiljno politikom nego je pijun vladajucih .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije