Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNO I GLASNO

HGSS poslao poruku političarima: 'Veselimo se što nas pratite, ali...'

HGSS
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.08.2016.
u 08:44

Popularnost na društvenim mrežama raste im iz dana u dan, a to su primijetili i političari koji su posebno aktivni u vrijeme političkih kampanja

Hrvatska gorska služba spašavanja vrlo je aktivna na društvenim mrežama Twitter i Facebook gdje najčešće objavljuju statuse o akcijama u kojima sudjeluju ali i preporuke onima koji se odluče zaputiti u planine i druga područja gdje bi mogli naići na neku vrstu opasnosti.

No, osim tih obavijesti ovog su se ljeta posebno istaknuli s nekoliko objava zbog kojih su zaradili pohvale javnosti. Tako su turistima jednom poručili da po Biokovu i Velebitu ne love Pokemone, a prije toga su ih zamolili da ne rade "glupe i opasne selfieje".

Informirali su turiste jednom i kako trenutačno na obali puše jaka bura te da, ako o njoj nisu čitali na internetu, sada je mogu osjetiti.

Popularnost na društvenim mrežama raste im iz dana u dan, a to su primijetili i političari koji su posebno aktivni u vrijeme političkih kampanja. Za njih su objavili novu poruku:

 – Dragi političari i stranke, veselimo se što nas pratite na društvenim mrežama, ali mi ćemo raditi svoj posao i nakon izbora. Razmislite – jasna je poruka HGSS-a.

>> HGSS poručuje turistima: 'Nemojte loviti Pokemone po Velebitu i Biokovu'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:59 17.08.2016.

Ma bravo momci. Svaka vam čast.Svoj život ste u stanju ugroziti da bi pomogli drugom i drugima u nevolji...Hvala vam na vašem humanom poslu, požrtvovanju i velikom trudu za kojega ste, skoro, pa nikako plaćeni....

DU
Deleted user
09:12 17.08.2016.

Treba uvesti plaćanje spašavanja. Turisti neka si to naplate od svojeg osiguranja. Ja kad putujem u drugu zemlju obavezno uzimam osiguranje. I nikad problema.

HU
Hubbes12
09:30 17.08.2016.

Dobro ste im poručili! Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije