Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne hodajte po zaleđenim jezerima!

HGSS objavio duhovito, ali vrlo ozbiljno upozorenje

Zaleđeno jezero, Bundek
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
10.01.2017.
u 09:43

Ubuduće kada krenete ismijavati turiste u japankama na planinama sjetite se onih koji vode svoju djecu u šetnju po zaleđenim jezerima, objavio je HGSS na Facebooku

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je duhovito, ali vrlo ozbiljno upozorenje građanima

– Ubuduće kada krenete ismijavati turiste u japankama na planinama sjetite se onih koji vode svoju djecu u šetnju po zaleđenim jezerima – objavljeno je na Facebook stranici HGSS-a. Na taj su način upozorili građane kako je opasno hodati po zaleđenim jezerima unatoč sloju leda na njima.

Jedan ih je korisnik Facebooka podržao u tome i napisao kako su protekloga vikenda na Vranskom jezeru u području Prosike dvije osobe propale kroz led, srećom, bez tragičnih posljedica. 

>> Zaledili se Jarun, Bundek te maksimirska jezera, pogledajte kako izgledaju!

Komentara 3

DU
Deleted user
10:43 10.01.2017.

Glavno da se zaljubljenici u zimu mogu slikati sa labudovima i pokazivati do kuda mogu hodati po ledu. Ovaj led na slici tako je krhak da u svakom času može puknuti. Današnji ljudi izgubili su vezu sa prirodom i opasnostima koje vrebaju, ali im je svaka situacija dobra za slikanje.

DE
deda1234
10:45 10.01.2017.

snimka sa jaruna! bila na telki i to neki dozivljaj! jedno je zamrznuto jezero ali druga prica je djelomicno zamrznuto!!😨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije