Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik diskoteke koja ugošćuje turbo-folk pjevače

HDZ-u u Münchenu se ponovno dogodio "narodnjak" Šokić

Ivan Šokić
Foto: Screenshot
22.01.2017.
u 23:06

Za novog predsjednika tamošnjeg Ogranka HDZ-a izabran je Ivan Šokić, raniji predsjednik Koordinacije HDZ-a za Bavarsku poznat kao pjevač narodnjaka i vlasnik diskoteke koja često ugošćuje i srpske turbo-folk pjevače.

Na izvanrednoj izbornoj sjednici Ogranka HDZ-a München, koja je održana u subotu uvečer u prostorima elitne pivnice Hofbräuhaus u Münchenu, za novog predsjednika tamošnjeg Ogranka HDZ-a izabran je Ivan Šokić, raniji predsjednik Koordinacije HDZ-a za Bavarsku poznat kao pjevač narodnjaka i vlasnik diskoteke koja često ugošćuje i srpske turbo-folk pjevače.

Kako neslužbeno doznaje Fenix Magazin, u nazočnosti tek dvadesetak od mogućih osamdesetak članova s pravom glasa, Šokić je kod tajnog glasovanja osvojio 9 glasova dok su njegovi protukandidati Vjeran Ježek i Nikica Ćosić dobili 7 (Ježek), odnosno 4 (Ćosić) glasa.

O izbornoj sjednici Ogranka HDZ-a München, iz tog Ogranka kao ni iz Koordinacije HDZ-a za Bavarsku, čiji su čelnici predvođeni novim predsjednikom Koordinacije Bavarske Ilijom Stepićem bili nazočni na izbornoj sjednici, u subotu nije poslano nikakvo priopćenje.

Navodno, službeno priopćenje će biti poslano u ponedjeljak. Iako su Fenixovi novinari pokušavali dobiti više informacija bez da se čeka ponedjeljak, mnogi HDZ-ovci koje smo zvali nisu se javljali na telefon niti odgovarali na SMS poruke.

Cijeli članak čitajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 45

SD
sdpesticid
06:02 23.01.2017.

uz atomsku, cajke su najgore što je izniklo iz čovječanstva, bar po meni.

TO
Tomislav
23:13 22.01.2017.

A sta ste vi htjeli nekog kompozitora?

KI
kit1772
08:19 23.01.2017.

mogo bi kod kusturice da glumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije