Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO Demoskop

HDZ-u i SDP-u pada podrška, Kolinda Grabar-Kitarović najpopularnija političarka

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
05.05.2015.
u 10:00

HDZ i koalicija desnog centra je u značajnoj prednosti pred SDP-om i koalicijom lijevog centra

HDZ, SDP, Živi zid i ORaH, sve četiri stranke koje prelaze izborni prag, zabilježile su pad u ovomjesečnom istraživanju javnog mijenja CRO Demoskop, piše HRT.

HDZ i koalicija desnog centra je u značajnoj prednosti pred SDP-om i koalicijom lijevog centra, piše HRT koji nije objavio koliku točno potporu u postocima bilježe stranke i koalicije.

Najpozitivnija političarka u Hrvatskoj je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, na drugom mjestu među pozitivnima našao se predsjednik Sabora Josip Leko, dok su predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i premijer Zoran Milanović na vrhu ljestvice najnepopularnijih političara.

>>HDZ i dalje u prednosti nad SDP-om, Grabar-Kitarović najpozitivnija!

>>HDZ povećao prednost, Karamarko i Milanović najnegativniji političari

Komentara 142

Avatar guza guzic
guza guzic
10:14 05.05.2015.

HAHAHAHAHA koja anketa od muke nemogu pokazati da im sdp nema ni 10% pa HDZ sa koalicijom vec prelazi 50% to je istina,,,vidi narod sto i kako radi Kolinda zato je narod i obozava

NO
novalastavica
10:21 05.05.2015.

Drugarska anketa. Kad su bili tocni i posteni?

B2
bordon 2
10:58 05.05.2015.

A je pogotovo u Vinkovcima gdje su u nedjelju hotimice potukli ''kokošinjac'' sa 11:0! Hej - 11:0 - a Večernji i Jutarnji o tome niti slova, ali zato je bitna ova lažna anketa!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije