Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ REAGIRAO

Nitko nije mogao sanjati da će se jednog dana hrvatski branitelji sklanjati u crkvu od Milanovićevog režima

Karamarko
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
29.05.2015.
u 00:25

- Otkako su branitelji u Savskoj ulici, više puta smo se očitovali o tome da podržavamo legitimne braniteljske zahtjeve, da potičemo na dijalog, ali da iza tih prosvjeda ne stojimo- poručuje HDZ.

U HDZ-u kažu kako nitko nije mogao sanjati da će se jednog dana hrvatski branitelji sklanjati u crkvu od Milanovićevog režima. 

- Tko Milanoviću daje za pravo da uporno ignorira razgovor? Obećao im je razgovor kad su mu bili pod prozorom, potom ponovno u Okučanima. Ali očito ih je obmanjivao kao i sve druge ugrožene društvene skupine - rekao nam je  izvor iz HDZ-a. Nazvao je to je kukavičkim ponašanjem.

- Sa svima koji ne misle kao on nema razgovora. Mi ili oni. To je poticanje atmosfere obračuna - zaključio je nas sugovornik.

HDZ je, podsjetimo, ranije priopćenjem reagirao na optužbe SDP-a da stoje iza prosvjeda branitelja na Markovom trgu.

Naveli su da ''SDP za svoju nesposobnost u rješavanju problema pokušava optužiti druge''.

- Njihova nespremnost da otvore dijalog i poznata Milanovićeva parola „mi ili oni“, naše društvo gura u atmosferu obračuna. Branitelji, poduzetnici, ali i svi obespravljeni – i bez HDZ-a itekako vide da nas SDP-ova Vlada vuče prema dnu. Otkako su branitelji u Savskoj ulici, više puta smo se očitovali o tome da podržavamo legitimne braniteljske zahtjeve, da potičemo na dijalog, ali da iza tih prosvjeda ne stojimo- poručio je HDZ.

>> 'Iza današnjih događaja stoje Tomislav Karamarko, Milijan Brkić i HDZ'

>> UŽIVO Dio branitelja ušao u Markovu crkvu, Milanović otišao iz Rovinja

Komentara 150

Avatar zabadalo5
zabadalo5
22:08 28.05.2015.

To jedino i rade! Uvijek su im i za sve krivi drugi! Vrijeme je da odu!

Avatar navijač
navijač
22:16 28.05.2015.

Treba to rušit već jednom neznam šta se do sad čekalo.

GO
Gomila
22:07 28.05.2015.

Tomislave samo naprijed narod je stobom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije