Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal sa svadbe

HDZ-ov načelnik pjevao: Sarajevo ispod Trebevića, bit ćeš opet Ante Pavelića

Krunoslav Jurgec
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
08.01.2015.
u 09:08

Riječ je o Krunoslavu Jurgecu, načelniku općine Donja Voća u Varaždinskoj županiji

Na internetu je u srijedu navečer kratko osvanula, a potom je uklonjena videosnimka Krunoslava Jurgeca (HDZ), načelnika Donje Voće u Varaždinskoj županiji, kako pjeva stihove "Sarajevo ispod Trebevića, bit ćeš opet Ante Pavelića".

Na mutnoj i kratkoj snimci vidi se jedino on kako na svadbi uzima mikrofon, stupa na prazni plesni prostor, kratko obrazlaže kako je on "za HDZ" te potom bez nekog povoda i objašnjenja dva puta ponavlja spomenute stihove.

– Ne znam što bih rekao, netko očito ima veselje pa si je to sačuvao... Riječ je bila o privatnoj svadbi, od prije nekoliko mjeseci, ako je to to – komentirao je Jurgec za Večernji list.

>>I HDZ-ov načelnik pijan slupao auto?

>>'Preživjeli jugosmradovi sad biraju Yusipovića'

Komentara 117

SU
suncesmokvemaslina
09:17 08.01.2015.

mesić je pjevao još "teže" i postao predsjednik "dva" mandata ,možda i Jurgeca želi nešto više...

GR
grgaman
09:40 08.01.2015.

Kakva je razlika pjevanje Pavelicu i pjevanje Brozu i velicanje zlocinacke petokrake i komunistickog diktatora i zlocinca. Komunisticki zlocinac je samo pobio vise ljudi bez borbe

HO
homofob
09:16 08.01.2015.

Pa pjevao i Pedza! Nije se dao niti Burdus! Zar cemo pitati kojoj partiji netko pripada prije nego osudimo "pjevanje"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije