Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon optužbi SDP-a

HDZ objavio činjenice o prebacivanju naknade troškova izborne promidžbe Grabar-Kitarović!

jandroković
Foto: HDZ/YouTube
1/2
29.04.2015.
u 17:50

Hadezeovac Gordan Jandroković odgovorio je na optužbe SDP-a koje je na današnjoj konferenciji za medije iznio Peđa Grbin

Hadezeovac Gordan Jandroković odgovorio je na optužbe SDP-a koje je na današnjoj konferenciji za medije iznio Peđa Grbin koji je, između ostalog, izjavio da se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvoreno uključila u kampanju HDZ-a te da pokazuje kako izbjeći plaćanje poreza.

Jandroković je kazao da očekuju da će SDP ''od sada pa sve do izbora skretati pozornost sa bitnih tema, s gospodarstva, s krize, sa socijalnih problema i sve što će činiti bit će izazivanje konflikta, prijepora, svađa pa i izmišljanja afera prema svojim političkim protivnicima odnosno HDZ-u''.

– Neće im to proći, oni su pročitani – poručio je Jandroković.

Istaknuo je da je SDP pokušao stvoriti percepciju u javnosti da postoji sukob između predsjednice i HDZ-a te da im to nije upalilo i da sada mijenjaju strategiju i žele kompromitirati predsjednicu i HDZ.

Sve je po zakonu, i želja je i predsjednice i HDZ-a da sredstva od izborne kampanje idu u humanitarne svrhe i na kraju će ići u humanitarne svrhe. Predsjednica je mogla ta sredstva zadržati, kao što je to prema našim informacijama učinio Ivo Josipović, ili ih je mogla uplatiti u proračun. I nadamo se, kada bi ih uplatila u proračun, da bi jedan dio tih sredstava išao u socijalne svrhe, ali sasvim je sigurno, i to je vjerojatno i razlog zašto predsjednica nije uplatila na taj način sredstva, da je to zato što sumnja kako će ih oni koristiti – rekao je Jandroković.  

Također je poručio da bi bilo korektno od SDP-a odgovoriti građanima koliko plaća svog stranog PR konzultanta jer ta stranka također dobiva novac iz državnog proračuna.

– Što je bolje i što je poštenije za Hrvatsku? Stranačka sredstva uplatiti u humanitarne svrhe za pomoć ljudima ili s tim sredstvima plaćati skupe strane konzultante za popravljanje vlastitog lošeg imidža – pitao je Gordan Jandroković.

HDZ je također objavio dokument u kojem su navedene ''bitne činjenice vezane uz prebacivanje naknade troškova izborne promidžbe''. Dokument možete pročitati u nastavku.

>> 'Predsjednica se otvoreno uključila u kampanju HDZ-a i pokazuje kako izbjeći plaćanje poreza'

Komentara 41

Avatar A-10
A-10
18:08 29.04.2015.

Što im se pravdaš Gorane? Kukurikavci od humanitarne geste pokušavaju napraviti pljačku. Nisu pitali što je s novcima Jusipovića? Kome je on vratio? Nije vratio novce čak i kada se otkrilo da su dio pljačke? Gdje su novci od Mesića? samo rekao da mu je prijatelj dao i to je to? Tko je dao 20 mil. kuna za documentu, pazi, 20 milijuna kuna dobije udruga koja otvoreno pljuje sve Hrvatsko i javno žali što Gotovina i Markač nisu osuđeni i još ih odlikuje drug Ivo zvani ex preCednik regiJona???? Ma čekaj malo? Što se to u ovoj zemlji događa??

Avatar Chupacabra
Chupacabra
18:27 29.04.2015.

Krenuli kukurikavci sa podmetanjima kao i u predsjedničkoj kampanji... I nikako da nauče.. Što više pljuju po drugima to rejting brže pada... Zato ih Jandrokoviću samo pusti neka pričaju.... Što više pričaju a manje rade, to im je kraj bliži...

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:48 29.04.2015.

Osim onoga što govore, jako je bitko i tko govori. Na trenutak stavimo predsjednicu i milijune sa strane, nama predavanje o moralnosti drži Peđa Grbin koji ima dva vrlo velika izvora prihoda, osim saborske plaće, odbora za ustav te odvjetničkogg ureda u Rijeci, mislim da bi se takav trebao poklopiti ušima kada je riječ o moralnosti, novcu, pa i znanju vlastitog ustava. Kada je stao tumačiti HR ustav za vrijeme referenduma o braku, uhvatio me sram njegovog srama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije