Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije oporbe

HDZ o rastu BDP-a: Prekasno i premalo!

milošević
Foto: HDZ
1/2
28.08.2015.
u 17:26

Istaknuo je kako hrvatski građani nemaju strpljenja za ovakav tempo gospodarskog rasta

 – Ovaj gospodarski rast, nažalost, hrvatski građani neće osjetiti! Treba naglasiti da ovim tempom Hrvatska zaostaje sve više i više – standard građana urušen je za više od deset posto u posljednje tri godine, a nezaposlenost mladih je viša od 50 posto – među najvećima je u EU i daleko najveća kada gledamo tranzicijske zemlje! Kada pogledamo veliku većinu parametara – ostajemo prikovani za europsko dno, komentirao je danas HDZ-ov Domagoj Ivan Milošević nove podatke Državnog zavoda za statistiku koji je objavio prvu procjenu prema kojoj je bruto domaći proizvod (BDP) u proteklom kvartalu porastao 1,2 posto na godišnjoj razini.

Istaknuo je kako hrvatski građani nemaju strpljenja za ovakav tempo gospodarskog rasta.

 – Prekasno i premalo! Vlada bi nas ovim tempom u 2008. godinu vratila negdje 2045. godine! A za to hrvatski građani nemaju strpljenja, niti svi zajedno imamo vremena. Ovaj gospodarski rast, nažalost, hrvatski građani neće osjetiti! Treba naglasiti da ovim tempom Hrvatska zaostaje sve više za europskim državama – posebno za posttranzicijskim državama koje bilježe višestruko veći gospodarski rast, zapošljavanje i investicije. Kada pogledamo veliku većinu parametara – ostajemo prikovani za europsko dno – rekao je Milošević.

>>Milanović o rastu BDP-a: Hrvatska je izišla iz krize

Komentara 94

MF
mira(filipovic)iljazovic
17:46 28.08.2015.

Ovi iz ,,HDZ,,stvarno mi idu na nerve..Oni kao da nisu vladali i misle da smo mi zaboravli njihovu ''sposobnost'' .Ne kažem da su ovi nešto ali i oni prije su nas u crno zavili.Sad se....samo da se domognu fotelja..

JA
jason22
18:04 28.08.2015.

A sta vi nudite? Derneke di ustasija urla za dom i ubij srbina..imaginarne podvodne tunele..njemacke institute koji nude oporavak u roku od 10 godina...latentni sukob sa susjedima...bivse poluticare koji su radili sa sanaderom (maleticka..njonjo...suker..kalmeta) spijuna na celu zemlje..bdp koji nemama nitko u eu..niti je premalo niti prekasno koliko ste vi unistili domovinu...ni srbi..ni turci..ni svabe..ni talijani..ni mađari..svi skupa nisu nam toliko naudili koliko vi

KI
killerloop
17:40 28.08.2015.

govna hdz-ovska, truncice obraza nemate, smeta vam sto netko ipak radi vise i bolje od vas. boli vas kad vidite da stranka koja je na vlasti pokazuje kakve takve rezultate za razliku od vas. i ti si domagoj bio ministar pa sto si napravio za svog mandata? nisi znao kao i ostali ministri da se krade, da hdz nosi pare u torbama, ispod stola da se placa svasta itd. niste znali. fuj. maloumna stoko koja nas je i dovela na prosjacki stap. i samo lopovcine misle isto kao i domoljubna stranka kradeze. radije cu dat glas Most-u, nego ikad vise Hdzu. dvaput u zivotu mi je dosta krivog izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije