Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasjedao vrh stranke

HDSSB: Šišljagićeva ostavka ne dolazi u obzir, dužnost župana obnašao je časno

Vladimir Šišljagić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
04.09.2015.
u 10:47

Istraga je pokrenuta uoči europarlamentarnih izbora, dok je optužnica podignuta pred parlamentarne izbore, kaže predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin

Vrh HDSSB-a odbacio je bilo kakvu mogućnost da od jučer optuženi župan Vladimir Šišljagić podnese ostavke na stranačke ili županijske dužnosti. Zaključak je to sinoćne sjednice Predsjedništva.

– Vodstvo i članovi stranke sigurni su kako je Vladimir Šišljagić dužnost župana obnašao časno i sukladno svim pozitivnim propisima Republike Hrvatske zbog čega su mu stanovnici Osječko-baranjske županije dva puta uvjerljivo dali povjerenje – ističe predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin u priopćenju.
Ponovio je kako su „indikativni datumi u procesu protiv Šišljagića“.

– Istraga je pokrenuta uoči europarlamentarnih izbora, dok je optužnica podignuta pred parlamentarne izbore. Neka građani Hrvatske sami donesu zaključak, no očito je kako je HDSSB prijetnja svim političkim opcijama – poručio je Vulin.

>> Šišljagić: Nije mi lako, ali nikome ništa nisam ukrao

Komentara 7

DU
Deleted user
12:29 04.09.2015.

Što treba liječniku, kirurgu traumatologu, doktoru znanosti, docentu na MF bavljenje kurvinskim poslom politike? Opet se zalažem za zabranu bavljenja politikom liječnicima i to kao sastavni dio liječničke zakletve.

Avatar Benedikta
Benedikta
12:01 04.09.2015.

Svi su se ti HDSSB-ovci pokazali kao foteljaši...Ni ovaj nije iznimka.

DU
Deleted user
11:44 04.09.2015.

Kako je slatka politika. Kao liječnik je imao dvostruko veću plaču nego župan. I sve je čisto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije