Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi poznati gosti

HDSSB-ovac Salapić oženio se s bivšom predsjednicom Mladeži HDZ-a

Šišljagić svadba
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/10
21.12.2013.
u 21:08

Na svadbu koja se održava u Osijeku pozvano je više od 500 gostiju. Prvi među njima stigli su čelnici HDSSB-a Vladimir Šišljagić, Krešimir Bubalo u pratnji supruge, Ivan Drmić, ali i Filip Glavaš. Pozivu se odazvala i Jadranka Kosor.

Sudbonosno "da" večeras je u župnoj crkvi Rođenja blažene Djevice Marije u osječkom prigradskom naselju Višnjevac izgovorio Josip Salapić, predsjednik Kluba zastupnika HDSSB-a u Hrvatskom Saboru.

Pred oltar je stao s Anom Čalušić, nekadašnjom predsjednicom Mladeži HDZ-a Osijeka koja je promijenila stranačke boje kao i njezin sadašnji suprug, prije godinu i pol dana.

Na svadbu koja se održava u Osijeku pozvano je više od 500 gostiju. Prvi među njima stigli su čelnici HDSSB-a Vladimir Šišljagić, Krešimir Bubalo u pratnji supruge, Ivan Drmić, ali i Filip Glavaš. Pozivu se odazvala i Jadranka Kosor. Goste zabavlja Maja Šuput i Bosutski bećari.

>>HDSSB poručio Vladi: Nećemo sudjelovati u instant promjenama Ustava

Komentara 32

Avatar Duran Duran
Duran Duran
21:42 21.12.2013.

Neš ti vijesti , i sad bi cijela nacija trebala biti oduševljena . Dragi novinari kak vam nije jasno da nam je pun k... ove, nazovi političke elite.

IM
Immanuell
21:23 21.12.2013.

Bolje da šutim iako mi duša vrišti, jer ću opet biti po dvadeseti put baniran.

Avatar R & I
R & I
22:10 21.12.2013.

Brak iz interesa i nis vise. Sramota da se rade politicka vjencanja od 500 ljudi sa skupom muzikom, a narod gladuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije