Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam poduzetnik'

Hasanbegović: Nikad ne bih davao donaciju HDZ-u jer sam službenik s '10 kredita'. 875 kn troškovi su mojih letaka

Zlatko Hasanbegović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
25.10.2016.
u 21:43

Da sam htio voditi preferencijalnu kampanju, kakvu su vodili Milijan Brkić ili Andrej Plenković, onda bih potrošio znatno više, ali to nisam htio raditi – rekao je za Večernji list Zlatko Hasanbegović.

Zlatko Hasanbegović, bivši ministar kulture, kaže da 875 kuna koje je uplatio HDZ-u nije nikakva donacija nego trošak njegove kampanje, odnosno tiskanja letaka u preferencijalnoj kampanji.

– Nisam donirao novac HDZ-u niti bih HDZ-u uplatio ikakvu donaciju jer sam ja državni namještenik koji živi od plaće, opterećen s 'deset' kredita. Nisam poduzetnik pa da doniram stranci. Da sam htio voditi preferencijalnu kampanju, kakvu su vodili Milijan Brkić ili Andrej Plenković, onda bih potrošio znatno više, ali to nisam htio raditi – rekao je za Večernji list Zlatko Hasanbegović. 

Kaže da je njegova kampanja stajala skromnih 875 kuna jer nije plaćao oglase na Facebooku i slično nego je samo tiskao letke.

>>Objavljeni donatori: Evo tko je sve dao novac za HDZ-ovu kampanju

>>Ovo su rejtinzi stranaka nakon izbora: HDZ daleko ispred SDP-a!

Komentara 134

MM
mirno_more
21:59 25.10.2016.

Pravi čovjek. Sa kralježnicom koja se ne savija prema potrebi.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:58 25.10.2016.

Gospodin bio, gospodin i ostao.

Avatar babas
babas
21:55 25.10.2016.

Poštenjačina,platio HDZu svoje letke za kampanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije