Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno u Večernjem listu

Gubimo Piranski zaljev? Sudac javljao podatke slovenskom MVP-u i osmišljavao taktiku kako utjecati na ostale suce

naslovnica 22.7.
Foto: VL
22.07.2015.
u 06:55

Večernji list u posjedu je transkripata razgovora slovenskog člana arbitražnog suda i slovenske zastupnice pred sudom iz Ministarstva vanjskih poslova.

Večernji list u posjedu je transkripata razgovora slovenskog člana arbitražnog suda Jerneja Sekoleca i slovenske zastupnice pred sudom Simone Drenik iz Ministarstva vanjskih poslova u kojima se vidi kako joj je Sekolec prenosio detalje iz povjerljive diskusije predsjednika suda Gilberta Guillaumea i ostalih arbitara.

Prenio je tako izjavu koju je pripisao predsjedniku Suda po kojoj mu je ovaj, vrlo rano u postupku rekao kako su “Slovenci dobili što su htjeli na moru” te da najmanje 2/3 Piranskog zaljeva ide Sloveniji.

>>Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje.

Foto: VLm

Komentara 266

Avatar kravata
kravata
07:19 22.07.2015.

Godspodo KOSOR progovorite ?

CE
centirion
07:19 22.07.2015.

Sto očekivati od prodanih duša u HR saboru! Prodali bi rodjenu mater za eure, dok narod gladuje a stranci komadaju Hrvatsku!

FN
Fr@njo
07:21 22.07.2015.

Poslije svakodnevnog samaranja iz Srbije , sad jos i ovo..iz Htvatske sutnja kao u doba birokratske rovolucije Slobodana Milosevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije