Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljena tri

Grčić: Od sada ćemo vas bombardirati projektima

Branko Grčić,Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
31.07.2014.
u 15:46

Hrvatske ceste aplicirat će tri projekta - most Čiovo te splitsku i vodičku obilaznicu - za financiranje iz fondova EU

Potpredsjednik Vlada i ministar regionalnog razvoja i EU fondova Branko Grčić te ministar pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić danas su predstavili tri projekta Hrvatskih cesta spremna za apliciranje za sufinanciranje iz EU fondova.

Riječ je o projektima most Čiovo sa spojnim cestama koji je vrijedan 32 milijuna eura, splitskoj obilaznici na dijelu Kaštel Stari – Kaštel Gomilica čija će gradnja stajati 37 milijuna eura i o obilaznici Vodica vrijednoj 66,5 milijuna kuna.

Za ta tri projekta moguće je povući  ukupno 80 milijuna eura iz Operativnog programa Promet 2007 – 2013. Svaki od tih projekata može se sufinancirati iz fondova EU do 80 posto. A ta sredstva moraju biti iskorištena do kraja 2016. godine.

Ministar Hajdaš Dončić kazao je da se radi o prva tri veća projekta u cestogradnji koji su spremni za apliciranje za EU fondove.

Potpredsjednik Vlade Grčić pak hrabro je najavio da će nas odsad bombardirati projektima koje su u zadnje dvije godine pripremali. Prema njegovim riječima, sadašnja Vlada nije zatekla ni jedan gotov projekt za financiranje iz EU fondova, a da će sada izaći na vidjelo što je sve ova Vlada radila dosad.

>>Hajdaš Dončić obišao novoizgrađeni dio luke javnog prometa Červar Porat

>>Hajdaš Dončić u Rijeci: Svi projekti riječkog prometnog pravca idu dalje

Komentara 46

RT
Rollo.Tomasi
16:17 31.07.2014.

Bombardirate vi nas od početka mandata. Da ne kažem s čim...

CR
crnaguja1950
16:07 31.07.2014.

ahahah ahaha evo ide Branko Vicmaher...evo evo...sad će..ahahahahah

GO
gOOgLer
16:17 31.07.2014.

oni će bombardirati nas? tko su to oni? a tko to mi? zašto bombardiranje? čemu neprimjerena vojna terminologija? bombardiranje neprijatelja služi da se uništi neprijateljaska vojna sila i uvede kaos u neprijateljske redove. Ovakva vlast i otvoreno priznaje da ratuje protiv svojih građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije