Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modus operandi

Grbin o prisluškivanju Petrova: 'Radi se o hadezeovskoj metodi puštanja magle'

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
06.01.2016.
u 16:34

Nakon ministra Ostojića Grmojine tvrdnje o prisluškivanju Bože Petrova prokomentirao je i SDP-ov Peđa Grbin koji kaže da mu je "drago što je Most ubrzo nakon što je HDZ vratio na vlast prihvatio njihov modus operandi"

Slučaj navodnog prisluškivanja lidera Mosta Bože Petrova podigao je prašinu u političkim krugovima. Nakon što je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja izjavio da ima informacije kako je Petrov prisluškivan o cijelom slučaju oglasio se i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji je oštro demantirao Grmojine tvrdnje.

Nakon Ostojića Grmojine tvrdnje prokomentirao je i SDP-ov Peđa Grbin. Na svojoj Facebook stranici Grbin se obrušio na glasnogovornika Mosta, a cijeli slučaj poistovjetio je s "hadezeovskom metodom puštanja magle".

-Pratim ovu trakavicu s Grmojom i Petrovim i lažnim prisluškivanjem... I nekako mi sve to poznato, kao da sam to već vidio... I onda prosvjetljenje: naravno da je to već viđeno! Radi se o prokušanoj hadezeovskoj metodi puštanja magle kada nemaš što pametno reći i obraniti se od argumentiranih kritika. Nekako mi je "drago" što je Most, vrlo brzo nakon što je ušao u koaliciju s HDZ-om i vratio ih na vlast odlučio prihvatiti i njihov modus operandi. A svaka sličnost između Grmoje i mojeg prijatelja sa slike je slučajna- stoji u objavi uz koju je Grbin objavio poveznicu na članak iz 2003. godine kada su  Vladimir Šeks i tadašnji glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček optužili vladajuću stranku (SDP) za prisluškivanje.

Pratim ovu trakavicu s Grmojom i Petrovim i lažnim prisluškivanjem... I nekako mi sve to poznato, kao da sam to već...

Posted by Peđa Grbin on 6. siječnja 2016

>>Grmoja: Petrov ima važnijih poslova od sučeljavanja s Ostojićem

>>Ranko Ostojić: Bio bi red da se Grmoja i ja suočimo i da vidimo tko govori istinu

Komentara 81

DU
Deleted user
16:48 06.01.2016.

Iz projugoslavenske politike prešli u hušķačku politiku protiv svega sto ima predznak Hr.

BU
buljanzeljko453
16:59 06.01.2016.

Grba gotovo je hehe. .bice mnogima corka ubrzo. .nece biti tema mamic..bandic itd.nego milanovici. .ostojici. .uskoci. .poskoci. .udbini izvrsitelji..nervozni ste. .

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
16:50 06.01.2016.

Daj gedja odj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije