Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODULJENA ODLUKA

Granični prijelaz u Dubici i dalje otvoren

granica
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
13.07.2016.
u 13:15

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, ovaj je granični prijelaz izgubio status međunarodnog graničnog prijelaza te je postao prijelaz samo za malogranični promet

Produljena je još jednom odluka o privremenom međunarodnom prometu na Stalnom graničnom prijelazu za pogranični promet Hvatska Dubica - Kozarska Dubica.  

Odluku o privremenom produženju radnog vremena stalnih graničnih prijelaza donijelo je Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o graničnim prijelazima na razdoblje od tri mjeseca, odnosno do održavanja sljedeće sjednice.

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, ovaj je granični prijelaz izgubio status međunarodnog graničnog prijelaza te je postao prijelaz samo za malogranični promet. Na osnovu odluke spomenutog Povjerenstva, a nakon zahtjeva vlasti i Hrvatske i Kozarske Dubice, ponovo je u prosincu lani otvoren kao stalni granični prijelaz za pogranični promet na tri mjeseca, a od tada je nekoliko puta ta odluka produljivana.

>> Iznenada bio zatvoren granični prijelaz Batina: 'Nitko nam ništa nije govorio, šokirani smo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije