Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Gradski autobus skliznuo i pokupio i Thompsonov BMW

thompson
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
17.09.2014.
u 21:35

Autobus Prometa pokupio je Thomsonov i BMW njegovog kuma. Pjevač i kum bili su nepropisno parkirani...

Autobus Prometa pokupio je Thomsonov i BMW njegovog kuma. Pjevač i kum bili su nepropisno parkirani, piše 24sata.

Vozač autobusa je parkirao i izašao, a bus je počeo kliziti. Prvo je pokupio Golf koji je bio parkiran iza autobusa, a potom je Golf udario u Thompsonov BMW, dok se autobus zabio u skupocjeni BMW X6. Nesreća se dogodila na splitskom Žnjanu, ispred Perkovićevog kafića Crovis.

Za vrijeme nesreće, Thompson i njegov kum Vjekoslav Diego Miletić pili su kavu na terasi. Vozač je dojurio, bio je izvan sebe, ispričao je očevidac nesreće. Perković i Miletić odmah su stigli na mjesto nesreće, no nisu bili previše uzrujani. Thompsonov menadžer Zdravko Barišić izjavio je kako se ne treba previše uzbuđivati oko nesreće jer se ništa posebno nije dogodilo.

>>Čilić u rodnom Međugorju slavio s Thompsonom i Matom Bulićem

>>Marko Perković Thompson objavio singl 'Bosna'. Poslušajte!

Komentara 19

BA
banijash
22:49 17.09.2014.

Sta je ovaj Thomson zahvaljujuci ratu sve stekao ispada da je ratni profiter..

Avatar Milokliz
Milokliz
21:53 17.09.2014.

A zaboravili ste napomenuti da su kao prave 'rvatine obojica bili nepropisno parkirani (ispred birtije!)...

Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:08 17.09.2014.

bezbrižno pije kavicu u birtiji ko pravi Balkanac, jer to što je nepropisno parkirano auto "nije ništa posebno", kao ni pljačkanje države...čuvajte svoje mlade od ovog tipa, jer je jako loši primjer za njih, ne dozvolite da ih pokvari sa svojim izvrnutim vrijednostima i patetičnim nacionalističkim kmečanjem...nije ni čudo što su mu u EU zabranili koncerte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije