Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara i krivotvorenje isprave

Gradonačelnika Imotskog Antu Đuzela (HDZ) policija prijavila kao lažnog vojnog invalida

Ante Đuzel
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
02.05.2016.
u 16:15

Terete ga da je od 2000. godine do danas ostvario imovinsku korist od oko 97.000 kuna

Splitska policija prijavila je Antu Đuzela, HDZ-ova gradonačelnika Imotskog, kojega sumnjiče da je u postupku ishođenja svojstva hrvatskog vojnog invalida priložio krivotvorene liječničke nalaze na temelju kojih mu je priznato svojstvo HRVI-a.

Terete ga da je od 2000. godine do danas ostvario imovinsku korist od oko 97.000 kuna. Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom i Vojnom policijom.

Slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu u svezi kaznenih djela prijevare i krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

>> Đuzel: Tunelarinom u Svetom Iliji Vlada kažnjava birače HDZ-a!

Ključne riječi

Komentara 57

PO
pozornik66
16:34 02.05.2016.

Znamo tko drži Splitsku Miliciju a Orepić šuti

Avatar MENSA
MENSA
18:11 02.05.2016.

Ajde ljudi budimo otvoreni! Ma poznaje li itko od nas bar jednog, jedinog HDZ-ovca koji nije muljator, lažov i lopina? Ja uz najveći napor i volju ne mogu sjetititi baš ni jednog , jedinog poštenog čovjeka koji bi bio HDZ-ovac.ac. U svom intervjuu prije ovih, zadnjih izbora, negdašnji premijer Nikica Valentić je pošteno priznao kako HDZ nikada nije ni "evoluirala" u političku stranku već je bila i ostala ostala "interesna udruga"!. Ja bih tome samo dodao .....to je " udruga" onih koji su "umreženi" isključivo zbog ostvarivanja osobnih probitaka i koji svoju koruptivnost i licemjerje pokušavaju prikriti nekakvim "gromoglasnim", quasi domoljubljem. I to je "to"..... sviđala se kome ta istina ili ne!

AD
Adler
19:43 02.05.2016.

Malo nas je al smo GOVNA..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije