Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članovi HDZ-a BiH

Gradonačelnik i premijer poručili: Mesiću, odgodi posjet Mostaru!

Stjepan Mesić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
06.03.2014.
u 20:40

"Pozivamo Mesića da odgodi svoj planirani posjet u grad Mostar, jer će na taj način najbolje pomoći gradu Mostaru županiji", piše u zajedničkom priopćenju mostarskog gradonačelnika i župana Hercegovačko-neretvanske županije.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona Denis Lasić i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić poručili su bivšem hrvatskom predsjedniku Stjepanu Mesiću da ne dolazi u taj grad, piše Dnevni Avaz koji je objavio i presliku priopćenja za medije.

Mesić bi sutra u Mostaru trebao održati predavanje na temu "Koliko Hrvatska kao članica EU i potpisnica Daytonskog sporazuma može pomoći u opstanku cjelovite BiH".

"Tako će najbolje pomoći gradu i županiji"

No, dvojica političara iz redova HDZ-a BiH smatraju kako bi Mesić morao odgoditi svoj posjet. "Pozivamo gospodina Mesića da odgodi svoj planirani posjet u grad Mostar jer će na taj način najbolje pomoći gradu Mostaru i Hercegovačko-neretvanskoj županiji", piše u zajedničkom priopćenju Bešlića i Lasića.

Smatraju kako Mesić "u trenutačnim okolnostima ne može pridonijeti stabiliziranju političke i sigurnosne situacije" u tom gradu i županiji BiH. Političari u svom priopćenju dodaju i kako su za gostovanje bivšeg hrvatskog predsjednika doznali iz medija.

>>Stjepan Mesić: Mladima se već 20 godina sustavno ispire mozak

>>Stipe Mesić: Bosansko proljeće moglo bi postati zima

Komentara 41

FN
Fr@njo
20:59 06.03.2014.

prva lakrdija hrvatske bi trebala ipak doci u Mostar..da vide Hercegovci i u zivo tu spopadu.

Avatar tajar
tajar
20:47 06.03.2014.

Kao da je Mesiću stalo doprinijeti stabilizaciji političke i sigurnosne situacije!

Avatar antuntun55
antuntun55
21:09 06.03.2014.

zar ga nije sram ići ići ljudima koje je blatio di god je stigao...neka ide u BG....i ostane tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije