Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmoderniji u Hrvatskoj

Gradnja brodskog azila za životinje pri kraju

slavonski brod, azil
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
01.10.2016.
u 16:54

Radovi su vrijedni 600 tisuća kuna.

Na gradilištu brodskog azila za napuštene životinje, koji je najavljen kao jedan od najmodernijih u Hrvatskoj, u tijeku su završni radovi u sklopu druge faze projekta. Nakon što je postavljena javna rasvjeta, ovih se dana radi na provođenju priključaka na sustav odvodnje.

Lani su izgrađena prva dva od ukupno pet planiranih blokova za smještaj pasa, a ovom fazom radova predviđeno je njihovo stavljanje u funkciju. U sklopu ovih radova postavljena je ograda oko prostora azila te je predviđeno uređivanje blokova i provođenje priključaka na vodu i struju.

Radovi su vrijedni 600 tisuća kuna

>> Karlovac čeka mišljenje ministarstva o skloništu za životinje

>> Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik javilo se za projekt "Sklonište za životinje"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije