Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Bauku

Grabar-Kitarović: Volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti

Kolinda liči
Foto: Facebook
1/3
01.08.2015.
u 17:04

- Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome...- napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku.

Nakon što je danas ministar uprave Arsen Bauk na pitanje kada će se održati parlamentarni izbori rekao da ''o datumu izbora odlučuje ona gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn'', aludirajući pritom na predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, ona se oglasila na Facebooku.

Na toj društvenoj mreži objavila je fotografije kako liči zidove i poručila da želi i voli raditi.

- Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome...- napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku. 

 

[󾮗 ZA RAD] KGK - "Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome..."

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Saturday, 1 August 2015

>> Milanović o susretu s Cerarom: Nećemo preko medija. Brate što je previše, previše

>> 'O datumu izbora odlučuje gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn'

Komentara 189

UR
urbanum
17:15 01.08.2015.

U povijesti hrvatskog političkog beščašća gospodin Bauk izborio se za važno mjesto. Da li to SDP-"ljevica" drži važnim prilogom nevažno je. No kako svaka drskost ima svoj kraj biti će zanimljivo čuti objašnjenja kad jednom SDP ne bude vlast. Možda se oglasi i jedan Antun Vujić navodni kreator novog SDP-ovog programa te nam objasni pravi smisao Baukovih izjava i vezu s s ljudima koji u Republici žive od svojeg rada. Možda ima i onih koji vjeruju da bi još više vulgarnih i nekulturnih izjava SDP-ovih Ministara popravilo položaj ljudi koji vjeruju u kukurikanje kao političku formulu druge decenije 21 stoljeća.

CA
carlo20
17:26 01.08.2015.

Fejs stranica predsjednice Kolinde ima preko 220 tisuća lajkova, još jedan razlog zašto razno razni Bauci i Milanovići te njihovi mediji mrze Kolindu.

DU
Deleted user
17:14 01.08.2015.

Kolinda i ostali djelatnici veleposlanstva su svojim rukama i alatima uređivali česticu oko zgrade veleposlanstva Hrvatske u SAD. To nama treba, netko tko se ne boji rada i cijeni one koji rade - a za razliku od Mesića koji je stalno ispijao kave s cijenjenim građanima i građankama i sveudilj ogovarao i spletkario. Neovisno o Kolindi i njenim fotografijama, podsjetit ću na izjavu jednog kalafata (brodograditelja u drvu) iz jednog malog mista šibenske regije koji je izjavio novinaru - iako radim i u 80. godini, još uvijek sam zadnji dr...e .k u našem malom mistu jer svi side po štekatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije