Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje s mještanima

Grabar Kitarović u rodnom Grobniku s roditeljima

Kolinda Grabar Kitarović s roditeljima
Foto: VL
1/2
30.11.2014.
u 15:22

Grabar Kitarović se u rodnom Grobniku družila s mještanima

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas rodni Grobnik boraveći na mjestu prikupljanja potpisa za predsjeničku kandidaturu.

Družila se s mještanima, a pridružili su se i roditelji majka Dubravka i otac Branko (na slici).

Grabar-Kitarović je u Poreču izjavila da je Josipović svojim nečinjenjem i šutnjom u zadnjih pet godina pridonio teškom gospodarskom i socijalnom stanju u Hrvatskoj.

- Sukrivac je u svemu tome zato što je prešutno pomagao Zoranu Milanoviću i njegovoj Vladi u vođenju Hrvatske u propast - izjavila je Grabar Kitarović i podsjetila kako novi pad BDP-a.

U slučaju da postane predsjednica rekla je kako bi prvo sazvala sjednicu Vlade na kojoj bi se napravila analiza stanja i odlučilo kako dalje. - Ova Vlada ne čini ništa. Ponekad imam dojam da nisu ni zabrinuti za stanje u državi, kao da ne shvaćaju stanje oko sebe - dodala je Grabar Kitarović.

- Nesposobni su u rješavanju problema, nisu se s njima uhvatili u koštac - istaknula je HDZ-ova predsjednička kandidatkinja.

Grabar Kitarović je rekla i kako je Josipović mogao učiniti puno više te kako ona ne nudi promjene ustava jer se njezin program temelji na hrvatskoj stvarnosti, a to je vrlo teško gospodarsko i socijalno stanje u državi.

>> Gospođa Kolinda nije izvorni kandidat HDZ-a ni hrvatskog naroda, ona nema izgleda

>> Grabar Kitarović: U NATO-u me zovu 'ona koja se mora slušati'

Foto: VL

Komentara 93

CR
crvenipopivan
15:51 30.11.2014.

Obitelj, Gribnik, Rijeka, Istra, Dalmacia, Slavonija svi su za Kolindu, Hrvatska je za Kolindu

MS
MSKoRIsnik
16:00 30.11.2014.

Idemo svi za Kolindu, našu Primorku za bolju Hrvatsku! Državnica koja drži ruku na srcu dok se svira himna i koja se moli u crkvi, a ne drži sa agresorima na našu državu! Branitelj iz Rijeke!

19
1995josip
15:53 30.11.2014.

Hrvati budu glasali za Kolindu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije