Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna promidžba

Grabar Kitarović: To je lupanje novca bez veze, novac ću ostaviti u proračunu

Kolinda Grabar Kitarović,Vodice,HDZ
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
21.11.2014.
u 17:02

Josipović je bez vizije i programa, što je vidljivo iz dosadašnjeg mandata, dok sam ja svoj program sama pisala i predstavljala

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović danas je komentirala financiranje predsjedničke kampanje po kojoj se naknada troškova izborne promidžbe kandidatu s najvećim brojem glasova povećava u odnosu na prošle predsjedničke izbore.

 – To je lupanje novca bez veze u ovakvoj gospodarskoj situaciji. Ja sam htjela taj novac donirati, ali onda sam saznala da ne mogu. Izmjenama zakona to bi se trebalo predvidjeti. Novac ću ostaviti u proračunu i neću ga koristiti.

Nada se da će ga Vlada donirati onima kojima je stvarno potreban. Kazala je kako će njezina kampanja biti skromna te da će "putovati autobusom po Hrvatskoj i biti s ljudima".

Osvrnula se i svoju inicijativu za borbu protiv pedofilije:

 – Skrb  o djeci jedna je od temeljnih okosnica mojeg programa. Zalagat ću se da sva djeca imaju zdravstvenu zaštitu i obrazovanje. Pedofilija je za mene jedan od najgnusnijih zločina i nužno je postrožiti mjere kako bi se pojačala prevencija i smanjio broj recidivista, a, između ostalog, u daljnjoj budućnosti ne isključujem mogućnost da se založim za kemijsku kastraciju – kazala je Grabar Kitarović.

Komentirala je i mandat predsjednika Josipovića:

 – Josipović je bez vizije i programa, što je vidljivo iz dosadašnjeg mandata, dok sam ja svoj program sama pisala i predstavljala.

>> Borit ću se za strože kazne pedofilima, pa i kemijsku kastraciju

Komentara 86

DU
Deleted user
18:01 21.11.2014.

nisam mogel verovati radio stanica 105 selnica svira pjesme josipoviču ,,moja domovina čisti apsurd a on veleizdajnik

OL
olrajt
17:15 21.11.2014.

....bravo Kolinda !!!!....neki i idu u trku za predsjednika samo da uzmu novac u tu svrhu!!!!!!..nakon izbora određenu svotu dati samo onima koji dobiju više od 10 % glasova od izašlih birača!!!!

SA
santos008
17:16 21.11.2014.

Kad pogledam Kolindu ko da gledam Plitvicka jezera ,a kad pogledam jednu drugu osobu ko da gledam Gunju i Rajevo selo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije