Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupila stvari

Grabar-Kitarović: Nije ni Barbie što je nekoć bila

Kolinda
Foto: Tomislav Krasnec
1/3
16.01.2015.
u 15:19

Spremila je kutije, pozirala s lutkom Barbie u maskirnoj uniformi koju drži na radnom stolu i napisala posljednje poruke na računalu

Lutka Barbie u maskirnoj uniformi našla se među stvarima koje su danas završile u kutijama za seljenje u velikom čišćenju ureda Kolinde Grabar-Kitarović, pomoćnice glavnog tajnika NATO-a u odlasku i izabrane predsjednice Hrvatske.

– Ovu Barbie u maskirnoj uniformi dobila sam prije osam godina, kad se prvi put pojavio taj izraz u Zagrebu – otkrila je Kolinda Grabar-Kitarović s kojom smo proveli dio današnjeg dana u njezinu uredu koji napušta.

Taj se izraz za nju pojavio u javnosti i nakon što je predsjednik Ivo Josipović prije službenog početka kampanje otkrio da su do njega došle informacije o postojanju tajnog plana "Barbika", što je Josipović smatrao podvalom paraobavještajnog podzemlja usmjerenoj prema diskreditaciji njega osobno. Kolinda Grabar-Kitarović danas je odgovorila i što o tome misli nakon što je pobijedila Josipovića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Nije me on prozvao barbikom. To je bilo u tom planu koji je, nažalost, ipak dospio u medije. Bila sam iznenađena da je taj plan otišao u medije tako kako je otišao. Mislim da je ipak to trebalo držati drukčije pod kontrolom. No, meni to ne smeta. Znam tko sam i što sam. Znam da je taj nadimak za mene postojao kod nekih koji su se osjećali frustriranima pa su me prozvali barbikom. Ali nije ni Barbie više ono što je nekoć bila. Evo ovdje Barbie u maskirnoj uniformi. Imamo i Barbie za predsjednicu – rekla je Kolinda Grabar-Kitarović.

Foto: Tomislav Krasnec

>> 'Htjela sam pohađati školu koju želim, a ne da mi država kaže u koju ću ići'

>> Uvijek je htjela više, čuvala je i tuđu djecu da bi si platila školovanje

Komentara 144

PU
purewhite
15:31 16.01.2015.

Snažna žena i osoba. Ostvarila je ono što je rijetko tko očekivao. Sumnjam da su i Karamarko i Brkić vjerovali da bi ona mogla pobijediti. Istina, davali su potporu, ali misli su im ipak bile zaokupljene parlamentarnim izborima. Žena se prihvatila posla i pobijedila. I stoga ima moje iskreno divljenje. Lijepo gospođo predsjednice...Kraljice!

DU
Deleted user
15:30 16.01.2015.

Za tu ženu je bila najveća uvreda tijekom kampanje: Ima sliku, nema ton! Upravo suprotno, žena ima ton - i to kakav, što je naposljetku i probilo po "lijevoj strani". Puk je donio pravu odluku - bolje da Kolinda ljulja,, nego da Josipović žulja!

Avatar imotska115
imotska115
15:34 16.01.2015.

Bravo Kolinda, udba sve pokusavala da Vas se diskreditira, ali nije uspjela. Vi ste 3 koraka dalje od nijh a oni prosli u povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije