Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završen posjet

Vrkiću favoriti Josipović i Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović,Kandit,Saponia
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/8
13.10.2014.
u 19:24

Kolinda Grabar Kitarović napomenula je da je nužna veća suradnja Zagreba s drugim područjima RH radi ravnomjernog razvoja

Dvodnevna turneja HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu Kolinde Grabar Kitarović po Osječko-baranjskoj županiji završila je danas susretom s osječkim gradonačelnikom Ivanom Vrkićem. Razgovarali su o lokalnoj i nacionalnoj politici te se složili kako je za Hrvatsku apsolutno bitna nacionalna razina u kojoj će se “stvoriti okoliš za daleko konkurentniju Hrvatsku nego što je do sada”.

– Osobno mi je zadovoljstvo da imamo tako dobre kandidate. Prije nekoliko dana primio sam sadašnjeg predsjednika gospodina Ivu Josipovića – rekao je Vrkić te dodao kako je Osijek otvoren grad. Veseli se i što imamo uređeno demokratsko društvo javnog razmišljanja te što svaki građanin može glasati po svojoj savjesti. – Sasvim sam siguran, a ovo su moja dva favorita, da će građani izabrati najboljega. Uvijek sam vjerovao u ono što narod odluči – poručio je Vrkić.

Grabar Kitarović je napomenula kako je očito potrebna veća suradnja između Zagreba, odnosno između nacionalne vlasti i Osijeka, kao i svih područja Hrvatske s ciljem ravnomjernog razvoja države.

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu u Đakovu se susrela i s nadbiskupom mons. Đurom Hranićem.

Razgovarali su, neslužbeno se doznaje, o poljoprivredi, a Grabar Kitarović je bila iznenađena koliko se nadbiskup razumije u poljoprivredu. Nakon sastanka prošetala se ulicama Đakova i razgovarala s građanima. Na novinarski upit, što joj je s rukom, kratko je odgovorila da je to stara ozljeda.

>> Grabar Kitarović s reprezentativcima na misi u Antunovcu 

>> Voli nogomet: Grabar Kitarović izvela početni udarac u finalu turnira

Komentara 32

CH
chemica
13:18 13.10.2014.

Urnebesan naslov.

Avatar cartman82
cartman82
12:49 13.10.2014.

Breaking news

PR
propalismoFranjoskroz
13:27 13.10.2014.

jel ovo skinuto sa News Bar???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije