Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar Kitarović

Obišla štandove pa otišla u HSS: 'Od danas krećemo u bolju Hrvatsku'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/18
25.11.2014.
u 22:12

– Pozivam sve građane Hrvatske da se potpišu i time daju potporu mojoj kandidaturi za predsjednicu Hrvatske – kazala je Grabar Kitarović

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas štandove u centru Zagreba gdje se skupljaju potpisi za njezinu kandidaturu.

Kazala je da diljem Hrvatske imaju 600 štandova, od čega u Zagrebu 51, a na njima će biti više od 3000 volontera. – Pozivam sve građane Hrvatske da se potpišu i time daju potporu mojoj kandidaturi za predsjednicu Hrvatske – kazala je Grabar Kitarović.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Na svojoj službenoj Facebook stranici, Grabar Kitarović je napisala da "od danas krećemo u bolju Hrvatsku". – Dosta je bilo defetizma, bezidejnosti i malodušja! Vratit ćemo optimizam u Hrvatsku! – napisala je Grabar Kitarović i dodala da će se zalagati "za dostojanstven život svakog čovjeka te ponosnu i snažnu Hrvatsku".

– Poklonite mi svoje povjerenje. Svojim potpisom postanite dio novog hrvatskog zajedništva i pridružite mi se u stvaranju bolje Hrvatske – zaključila je Grabar Kitarović.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Navečer je HDZ-ova kandidatkinja posjetila programsku skupštinu Gradske organizacije HSS-a Zagreb u restoranu Gastro Globus gdje je predstavila svoj program članovima te stranke koja joj je dala podršku u kampanji za prdsjednicu.

>>Kolinda Grabar Kitarović lupila šakom po tipkovnici

>>'Javljaju se tekstovi s porukom: Ti si žena i mjesto ti je u kuhinji'

Komentara 83

TI
tip
17:01 25.11.2014.

Draga Kolinde. Danas smo krenuli u sakupljanje potpisa. Nadam se da danas pocinjemo sa kidanjem svih veza koje u pozadini upravljaju Hrvatskom. Nadam se da cemo se rjesit tog jarma. Znam da si dobro usmjerena kao i mnogi Hrvatski ljudi, ali cesto posrcu pod izazovima koje im postavljaju gore navedeni. Nemoj zaboravit da ima jos ljudi koji su spremni podnijeti zrtvu za pravu stvar. Malo nas je ali smo spremni. Trebamo mig i slomit cemo sve nedace. Vjerujem da nas neces razocarat. Zelim ti puno uspjeha a ja cu dati sve od sebe da u mojoj opcini damo maksimum. Vrijeme je. Sretno

ZG
zorbas.grk
17:05 25.11.2014.

Sto je je zena je fotogenicna

PO
Polikarp
17:10 25.11.2014.

Ako je suditi po dužini reda za potpise kandidatima: Kolinda je pobjednica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije