Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Jalžabetu

Grabar Kitarović najavila nultu stopu tolerancije prema korupciji

Kolinda Grabar Kitarović,Vodice,HDZ
Dusko Jaramaz/PIXSELL
22.11.2014.
u 19:48

Kolinda je istaknula kako će se ona kao predsjednica prije svega posvetiti gospodarskom rastu i ulaganjima, poticanju domaćih i stranih ulagača te otvaranju radnih mjesta.

Hrvatska je u debeloj gospodarskoj i socijalnoj krizi. U posljednjih šest godina kumulativni pad BDP-a iznosi 13 posto, nezaposlenost je blizu 18 posto, veliki su deficit i inozemni dug. Osamdeset posto građana reći će vam da država ide u krivom smjeru. Najveći problem je nezaposlenost, neisplata plaća, njihova visina... Mladi napuštaju državu - riječi su Kolinde Grabar Kitarović, predsjedničke kandidatkinje HDZ-a, sa sjednice uz Dan općine Jalžabet kod Varaždina.

Očekivano, istaknula je kako će se ona kao predsjednica prije svega posvetiti gospodarskom rastu i ulaganjima, poticanju domaćih i stranih ulagača te otvaranju radnih mjesta.

>> 'Glas za Josipovića je 
i glas za Milanovićevu nesposobnu vladu'

- U suvremenim državama državna politika postala je gospodarstvo, vođenje ekonomije - dodala je i najavila nultu stopu tolerancije prema korupciji te borbu za učinkovitu državnu i lokalnu upravu. Produžila je potom za varaždinsko kazalište, na Dane Katarine Zrinski, u organizaciji HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski.

>> 'Netko tko je radio u NATO-u morao bi znati da generali ne pišu pamflete'

Komentara 44

KO
kontrasdpa
00:44 23.11.2014.

opet se sramoti. pa uprovo te podržava stranka koju ti sa tom izjavom blatiš. još se ti predomisli dok možeš belgija ili remetinac sa tom ekipom

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:02 23.11.2014.

Borac protiv korupcije, clanica stranke koja je osudjena za korupciju, ministrica u vladi osudjenog premijera za korupciju. Malo je zakasnila s borbom.

FA
farbanipintur
07:50 23.11.2014.

Barbi, se svaki dan upuca u nogu, izgleda i nekoliko puta, svaki dan ponavlja prazne fraze, za koje nema ovlasti ko papiga...ovoj bi bilo bolje da jedan dan šuti,samo si zabija autogolove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije