Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelj

Profilna slika na Facebooku – gorički HDZ-ovac vjerno uz Prgometa

Ćorić i Prgomet
Foto: Facebook
04.03.2015.
u 17:02

Nakon što je Prgomet napustio stranku, suradnik gradonačelnika Dražena Barišića objavio je i profilnu sliku na kojoj su zajedno

Iako je Drago Prgomet napustio HDZ, u Velikoj Gorici ima vjernog podržavatelja. Budući da od Prgometova odlaska i otvorenog neslaganja s politikom vrha HDZ-a nije primijećeno da mu netko od članova HDZ-a javno pruža podršku, time je podrška goričkog HDZ-ovca Mate Ćorića, koju danima objavljuje na svom Facebook-profilu, zanimljivija. Ćorić je gradski vijećnik i član Predsjedništva Gradskog odbora HDZ-a te bliski suradnik gradonačelnika Dražena Barišića. Na Facebooku je u povodu Prgometova odlaska promijenio i profilnu sliku te stavio onu na kojoj je s – Prgometom. Objavio je i osvrt u kojem piše da sa žalošću prima vijest o Prgometovu odlasku te da će proći će još mnogo godina dok postanemo politički zrelo društvo... I kada smo ga jučer nazvali, Ćorić nije ustuknuo.

– Naravno da podržavam Prgometa. Ja sam i predsjednik temeljnog ogranka i nikad nisam izgubio izbore. Meni je na prvom mjestu boljitak Hrvatske, a tek onda stranka. Tako sam se ponašao i kao dragovoljac u ratu – rekao je Ćorić. On se, dodaje, ne slaže s politikom vrha HDZ-a jer se stranka nije demokratizirala.

– Ideološkim podjelama može se doći na vlast, ali što nakon toga? – zapitao se Ćorić

>> Drago Prgomet: Dajem ostavku i napuštam HDZ! 

>> Napustio HDZ: Drago Prgomet će na izbore, ali samostalno

Komentara 16

Avatar mirica19
mirica19
17:20 04.03.2015.

Ima svakako pravo na to. No ne razumijem zašto nas mediji umaraju ovakvim pričama?! Draže bi mi bilo da i teći dan čitam o planu gospodarskog oporavka nego ovakav tekst koji mi ništa u životu ne znači.

NJ
njoj
17:20 04.03.2015.

I sad neka mi neko objasni kakva je ovo vijest?!

Avatar jurko_zg
jurko_zg
17:28 04.03.2015.

Lalovac nas zaduzi za dodatnih 1,5 milijardi eura a vi ovdje piskarate tko podrzava a tko ne podrzava Prgometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije