Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KURIKULARNA REFORMA

Rusak: Žao mi je zbog Jokićeve ostavke

jokić i rusak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
25.05.2016.
u 15:30

Rusak je istaknula da je pogrešan dojam u javnosti oko "prepucavanja 'za' i 'protiv'" Jokića

Predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje Gordana Rusak kazala je danas kako joj je žao zbog ostavke Ekspertne skupine za provedbu kurikularne reforme na čelu s Borisom Jokićem te istaknula da je pogrešan dojam u javnosti oko "prepucavanja 'za' i 'protiv'" Jokića.

– Oni koji su "za" reformu su po tome i za Jokića, dok su oni koji su "protiv" njega ujedno i protiv reforme. To je potpuno pogrešan pristup – kazala je kratko ta nezavisna saborska zastupnica Hini.

Voditelj stručne radne skupine za provedbu cjelovite kurikularne reforme Boris Jokić i njegov stručni tim u srijedu su dali neopozive ostavke obrazloživši taj čin političkim pritiscima, uz poruku kako je njihova odluka konačna i kako razgovora o njoj nema.

>> Burne reakcije: 'Šustar je samo formalni ministar, treba podnijeti ostavku'

>> Jokić: Hrvatske škole su idealne za štrebere

Komentara 32

OB
ObrenM
16:51 25.05.2016.

Gospodja Rusak u kontakt politickoj emisiji na HR1,na pitanje slusatelja kako tumaci svoj trostruki prebjeg iz stranaka nije komentirala vec je bez imalo srama nastavila prodavati mudrost.Kada nam vec poznata lo povica Marina Merzel moze krojiti u saboru zakone zasto nam i ova nebi mogla ispirati razum.

TM
trade_mark
16:34 25.05.2016.

sad ti je žao, jelda?

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:00 25.05.2016.

Na novim izborima vecina ovih marginalaca ce biti otpuhana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije