Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:

'Koje poniženje za Tima, KGK ga nije ni obavijestila'

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.02.2016.
u 21:07

Tim je nebitan, HDZ lovi u mutnom, KGK bi bila glavna, a MOST je za reforme, komentirao je Maras

Gordan Maras, SDP-ov saborski zastupnik i ministar u prethodnoj vladi, večeras je poniženjem za premijera Tihomira Tima Oreškovića nazvao rješenje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o razrješenju ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića.

- Koje poniženje za Tima, KGK potpisala razrješenje ravnatelja SOA-e, a da ga o tome očito nije ni obavijestila jer je on u isto vrijeme dao izjavu da će zajednički odlučiti sljedeći tjedan - komentirao je Maras na Facebooku.

- U isto vrijeme HDZ ne da imenovanje predsjednika Odbora za nacionalnu sigurnost u Saboru da mogu bez utjecaja oporbe postaviti novog ravnatelja. Petrova nigdje. Drugim riječima. Tim je nebitan, HDZ lovi u mutnom, KGK bi bila glavna, a MOST je za reforme - objavio je Maras.

Koje poniženje za Tima, KGK potpisala razrješenje ravnatelja SOA-e, a da ga o tome očito nije ni obavijestila jer je on...

Posted by Gordan Maras on 5. veljača 2016

 

>> 'Čovjek bi se upitao where is team, where is government, what's going on?'

Komentara 58

Avatar juricamesko
juricamesko
21:32 05.02.2016.

Marasu pogledaj ako nisi gledao večerašnju Bujicu i snimke kolegija ministarstva branitelja te poslušaj riječi Freda Matića i smijeh Bojana Glavaševića.samo zbog ovih snimki svi vi u bivšoj vladi trebali bi dati ostavke na sve pozicije i maknuti se hrvatskoj javnosti s očiju za sva vremena.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
21:25 05.02.2016.

jel sdp i dalje prisluskuej kolindine telefone pa zna dali je ona iskomunicirala s predsjednikom vlade ovu smjenu ljudi iz tabora milanovica i josipovica?

Avatar juricamesko
juricamesko
21:15 05.02.2016.

ti si Marasu u oporbi i ostati ćeš još dugo uhljebu nesposobni. kme,kme,kme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije