Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branitelji na HTV-u

Glogoški: Ne rušimo Vladu. S ovakvim radom političara Hrvatska nema budućnost

Đuro Glogoški
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.02.2015.
u 00:01

Branitelju Zoranu Ercegu smeta činjenica što prosvjed pred zgradom Ministarstva nije legalan, no ne zamjera prosvjednicima.

- Ne rušimo Vladu, s ovakvim radom političara Hrvatska nema nikakvu budućnost - rekao je u emisiji Otvoreno HTV-a Đuro Glogoški, koji već više od 130 dana sa suborcima prosvjeduje u šatoru u Savskoj ispred zgrade Ministarstva branitelja.

I u ovoj emisiji je ponovio da organiziraju veliki skup u travnju na kojem bi se braniteljima u prosvjedu trebali pridružiti i svi obespravljeni građani.

"Molim da branitelji ispune papir i zatraže dozvolu"

Branitelju Zoranu Ercegu smeta činjenica što prosvjed pred zgradom Ministarstva nije legalan, no ne zamjera prosvjednicima. - Molim da branitelji učine taj mali korak, ispune papir i zatraže dozvolu - kazao je Erceg koji od prosvjednika traži da "poštuju formu". - Branitelji su se borili za ustavno-pravni poredak Hrvatske pa bi ga trebali i poštivati - zaključio je Erceg.

Najavio je da će danas u 11 sati u hotelu Holiday Inn okupiti branitelje koji su za poštivanje ustavno-pravnog poretka, a na skup je pozvao i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kao i ministra branitelja Predraga Matića čiju ostavku traže prosvjednici iz šatora u Savskoj.

>>'Lako je moguće da predsjednica zatraži i moju ostavku'

>>Glogoški: Predsjednica nas nije pozvala na prekid prosvjeda

Komentara 123

MI
mismis
00:03 27.02.2015.

Ne rusite vladu a trazite da ode? Ne kuzim

VE
verakruz
08:16 27.02.2015.

Neki jugosloveni i srbi ovdje traže da Đuro objavi svoj ratni put! Šta je u njegovom ratnom putu sporno? Ništa! Tipično srpski. Zašto ne tražite da vaš ljubimac Erceg pokaže svoj ratni put? Ranjen u Sarajevu u uniformi Armije BiH koja je klala Hrvate!

SX
sudbina x
08:21 27.02.2015.

Ovaj Erceg je čisti provokator,on je branitelj isto kao i bivši ministar Željko Jovanović.Nakon svakog njihova posjeta bojišnici,uslijedilo bi strašno granatiranje tih položaja koje su oni posjetili.Zaključak donesite sami iako kad ih danas vidimo što rade to nije teško !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije