Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni tajnik HDZ-a:

'Za Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati 'Vaso''

Milijan Brkić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
29.11.2015.
u 23:25

Brkić se osvrnuo na današnju izjave premijera Milanovića koji je uoči summita lidera Europske unije i Turske u Bruxellesu kazao da je razina "Tomislava Karamarka i Vase Brkića, razina tamnog vilajeta".

"Vaso' je moj kodni ratni nadimak, ali to 'briselski Zoka' koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati 'Vaso'", napisao je na svom Facebook profilu glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić

Brkić se osvrnuo na današnju izjavu premijera Milanovića koji je uoči summita lidera Europske unije i Turske u Bruxellesu kazao da je razina "Tomislava Karamarka i Vase Brkića, razina tamnog vilajeta". 

"Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku na javni upit, tko to štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-ja, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem. Zoran Milanović nekadašnjem ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih 'ALFI', koje su s drugim ratnim postrojbama obranile Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja 'tamni vilajet'", napisao je u statusu Brkić. 

"Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog predsjednika Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u 'briselske hodnike'. Najteža odluka iz njegove 'odiseje' u Briselu, bila je, za koji će se polovni automobil odlučiti. To je 'braniteljska' biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u 'tamni vilajet'", zaključuje u statusu na Facebooku glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.

 

[MILANOVIĆ; BRANITELJ "BRISELSKIH HODNIKA"] Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a g.Tomislavu Karamarku...

Posted by Milijan Brkić on 29. studenoga 2015

>>'Odgovore Mostu nisu pisali državni službenici, nego naši ljudi'

Komentara 200

Avatar megatronman
megatronman
23:35 29.11.2015.

Mogu Hadezeovci biti svakakvi no stoji i da se Zoran Milanović ne može pohvaliti kućnim odgojem. A da štiti vlastitog brata koji je nadasve čudna osoba sumnjivog poslovnog morala, i to stoji.

HA
hajdukneorjuna
00:00 30.11.2015.

Ipak je gospodin Milanović iznimno neodgojen i isfrustriran tip. To je valjda svima jasno čak i njegovim partijašima. Radi nevjerojatnu štetu Hrvatskoj pa i SDP-u kakav god bio.

DE
dernek
23:59 29.11.2015.

Bravo g.Brkicu njemu i treba tako reci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije