Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavašević kritizira Vladu:

'Hrvatska se reformira u sustav u kojemu je ne samo antifašizam, nego i demokracija, floskula'

Bojan Glavašević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
10.02.2016.
u 16:49

Bivši zamjenik ministra branitelja Bojan Glavašević kritizirao je rad Vlade Tihomira Oreškovića

Bivši zamjenik ministra branitelja Bojan Glavašević kritizirao je rad Vlade Tihomira Oreškovića. Kaže kako Vlada još nije potpuna iako su izbori bili prije četiri mjeseca. 

"Izbori su bili 8. 11., 4 mj. kasnije imamo nepotpunu @VladaRH, radna tijela Sabora, USUD i napola smijenjenog šefa SOA-e. Reforme!" napisao je na Twitteru Glavašević. Nakon toga je napisao kako se Hrvatska reformira u sustav u kojem je demokracija samo floskula. 

"Ako je zaključivati po tome, RH se reformira u sustav u kojemu je ne samo antifašizam nego i demokracija, samo floskula", smatra Glavašević. 

>> 'Nadam se da ćete spriječiti da radikalni nacionalizam napravi još veću štetu u Hrvatskoj'

Komentara 112

BK
branko-kockica
16:59 10.02.2016.

O, evo i našeg Bobe. Pa gde si bre Boba, kako te je bilo slatko za čuti kako umireš od smijeha kad se priča o masovnim grobnicama Hrvata iz Domovinskog rata i kako se sprdaš s ubijenima. Ma baš si pravi anitašista i humanista.

Avatar bokolo
bokolo
16:58 10.02.2016.

Za ovoga da spominju fasizam u Hrvatskoj je mentalni problem. Neka mu Frljic dade posao.

PE
perinjo
17:03 10.02.2016.

Blago mutava faca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije