Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove trupe HDSSB-a

Glavaš u tajnosti trenira Slavonsku sokolsku gardu

Branimir Glavaš
Ivica Galović/PIXSELL
06.10.2015.
u 22:38

Glavaš tvrdi kako je riječ o 'pripremama za izvještajni sabor HDSSB-a, koje se odvijaju u uskom i zatvorenom krugu'

Već tri tjedna sportsku dvoranu Obrtničke škole u Osijeku navečer posjećuje 30-ak mladića u naponu snage. Odijevaju uniforme i vježbaju marširanje, a trenira ih Branimir Glavaš, pišu 24 sata.

– Slavonska sokolska gardo, Domovini vjerni! – viče zapovjednik.– Uvijek vjerni! – ori se dvoranom odgovor mladića u crnom. Momci u crnom su Slavonska sokolska garda (SSG). Osnovala ih je stranka HDSSB, u kojoj sve konce drži Branimir Glavaš, bivši general, šef obrane Osijeka i optuženik za ratni zločin koji tvrdi kako je riječ o 'pripremama za izvještajni sabor HDSSB-a, koje se odvijaju u uskom i zatvorenom krugu'.

Cijelu priču pročitajte ovdje.

>> Na izbore idu samostalno pod sloganom “Za svoj dom”, ne žele otkriti hoće li Glavaš biti na listi

Komentara 86

BA
barbaizamerike
22:58 06.10.2015.

a ANKETA : : : Sport nista lose ne rade

JU
juma
01:16 07.10.2015.

Čemu histerija i senzacionalizam? Ne rade ništa što nije dopušteno. Bolje neka se postrojavaju i marširaju, nego da se drogiraju i besposličare. Osim toga radi se i o oživljavanju tradicije sokolskih formacija koje su početkom 20 stoljeća bile vrlo aktivne u Hrvatskoj, dakle i o čuvanju hrvatske kulturne baštine.

Avatar Abcda
Abcda
22:46 06.10.2015.

Hrvatima je dodijalo pa salju poruku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije