Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonska sokolska garda

Pogledajte kako Glavaš uvježbava 'sportsko-rekreacijsku sekciju'

Branimir Glavaš
Foto: 24sata/Pixsell
1/14
07.10.2015.
u 12:40

Glavaš je komentirao osnivanje Slavonske sokolske garde, unutarstranačke sekcije HDSSB-a.

Branimir Glavaš za emisiju Novi dan na N1 komentirao je osnivanje Slavonske sokolske garde, unutarstranačke sekcije HDSSB-a. 

– Nije to vojna postrojba. Sada se u stranci osniva sportsko-rekreacijska sekcija koja će biti i redarstvena. Unutarstranačka 'Slavonska sokolska garda' služit će u funkciji sporta i stranke – istaknuo je Glavaš.

Na pitanje čemu danas garda u crnim uniformama i kakve veze imaju crne odore sa sportskim klubom, Glavaš je odgovorio da je ''prevagnula crna boja jer djeluje elegantno i svečano''.

– Čemu bježati od crne boje? Ima je i specijalna policija. U stranci smo vodili raspravu trebaju li biti u duginim bojama ili u crnim bojama, ali smo se odlučili na crnu jer bi dugine boje slale neke poruke koje bi nam razbile stranku – rekao je Glavaš.

Upitan čemu ta vojska i protiv koga bi trebala ratovati, Glavaš je kazao ''ni protiv koga''.

– To je sportsko-rekreacijski klub s namjerom da okuplja mladež radi bavljenja sportom i da se ne okuplja po birtijama. Bolje je to nego da piju, alkoholiziraju se i drogiraju – rekao je.

>> Glavaš u tajnosti trenira Slavonsku sokolsku gardu 

>> Na izbore idu samostalno pod sloganom “Za svoj dom”, ne žele otkriti hoće li Glavaš biti na listi

Komentara 68

DU
Deleted user
13:06 07.10.2015.

dimnjačarska udruga_Osijek

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
12:36 07.10.2015.

Naravno, vidi se to po dresovima i tenisicama.

SI
Sittingbull
12:50 07.10.2015.

Ljudska glupost nema granica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije