Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
General i džentlmen:

Pogledajte kako budući načelnik Glavnog stožera pleše s Vesnom Pusić

ples Pusić i Šundova
Foto: Tomislav Krasnec video screenshot
1/5
12.02.2016.
u 13:00

Oboje su se pokazali kao dobri plesači koji su oduševili i nasmijali okupljene.

General Mirko Šundov, kandidat za novog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, na tu dužnost dolazi s mjesta glavnog inspektora obrane, a prije toga bio je vojni predstavnik Hrvatske pri NATO savezu u Bruxellesu, gdje ga je sadašnja predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dobro upoznala kao tadašnja pomoćnica glavnog tajnika. 

Generala Šundova iz njegovih briselskih dana sjećamo se i mi, dopisnici hrvatskih medija u Bruxellesu, a posebno se sjećamo kada je na proslavi upriličenoj 3. srpnja 2013. u zgradi Vijeća Europske unije u povodu ulaska Hrvatske u punopravno članstvo EU toliko uživao u pjesmi klape Hrvatske ratne mornarice da je, čuvši pjesmu “Da nije ljubavi, ne bi svita bilo”, zaplesao s tadašnjom ministricom vanjskih poslova Vesnom Pusić.

Oboje su se pokazali kao dobri plesači koji su oduševili i nasmijali okupljene. Pogledajte u videosnimci kako je to izgledalo.  

>> U jednom trenutku viče u kameru, u drugom se dogodi nešto sasvim neočekivano

Ključne riječi

Komentara 87

DU
Deleted user
13:16 12.02.2016.

Jesenti milu bigulicu, po tome kako general Šundov Mirkec pleše ima sve preduvjete za uspješna načelnika Glavnog sožera OS RH, a Pusić dr. Veski za glavnu tajnicu UN-a. Blago nama.

Avatar gecdra
gecdra
13:26 12.02.2016.

Bolje im leži žikino kolo.

OX
oxymoron
13:46 12.02.2016.

Lakse ju je preskociti nego zaobici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije