Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silicij ili silikoni?

Gaf ministra Marasa na TV-u: Premijer je otišao u Silikonsku dolinu

Gordan Maras
Foto: Screenshot/HRT
30.09.2014.
u 13:23

Čini se da se ministar malo previše zanio u objašnjavanje razloga odlaska premijera Zorana Milanovića u SAD-u pa mu se potkrala pogreška.

– Ne vidim problem u tome što je premijer otišao u Ameriku, u Silikonsku dolinu... – kazao je sinoć u HRT-ovoj emisiji Otvoreno ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Čini se da se ministar malo previše zanio u objašnjavanje razloga odlaska premijera Zorana Milanovića u SAD-u pa je mjesto gdje se nalaze najveće tehnološke kompanije na svijetu preimenovao iz Silicijske doline (od kemijskog elementa silicija) u Silikonsku dolinu (po silikonima, polimernim spojevima silicija).

– Iz Silikonske doline svake se godine izvozi stotine tisuća radnih mjesta – ministar je ponovio još jednom pogrešku nakon desetak sekundi.

Snimku ministarskog gafa možete pogledati i OVDJE. Pitanje i Marasov odgovor počinju oko 6. minute.  

>>Grčić: S obzirom na to da nema premijera, nema ni sjednice Vlade

>>Milanović na put u SAD o svom trošku poveo i sina

>>'S Microsoftom već imamo ozbiljna i temeljita partnerstva'

Komentara 40

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:32 30.09.2014.

nije to gaf imajte razumijevanja gospodin Maras je prije ministarske fotelje radio kao recepcionar na Bjelolasici

NO
nonoinoq
13:53 30.09.2014.

Da li bi ovaj Milanovićev miljenik bio izabran u Sabor da se uvede preferencijalno glasovanje? To su ti partijski uhljebi koje bira šef partije, a ne narod, zato i imamo ovu agoniju u državi!

FI
Fisherman
13:50 30.09.2014.

To su nasi ministri-oni jos uvjek misle da se proracunske rupe krpaju silikonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije