Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fra Zvjezdan Linić

Čežnja za ljubavlju 
je čežnja za Bogom

fra Linić cover
Foto: VL
30.03.2015.
u 07:30

Fra Zvjezdan Linić bio je kolumnist Večernjeg lista od 2010. do 2013. i pisao je o aktualnim zbivanjima s evanđeoskog zrenika

U nama je skrivena iskonska žeđ za potpunom ljubavlju, za apsolutnom prihvaćenošću od nekoga koji nikada neće zatajiti u ljubavi. Trebamo čvrsti oslonac za tako duboku čežnju ljudskog srca. Čovjek je zapravo samo relativno biće i zato ne može garantirati da će po svojim silama ljubiti dovoljno, vjerno i trajno. Upravo u toj čežnji čovjek zapravo teži za Bogom. To je težnja za onim koji jedini savršeno ljubi, koji je jedini apsolutno vjeran. Naša čežnja za ljubavlju ustvari je čežnja za Bogom – piše fra Zvjezdan Linić u jednoj od svojih kolumni u Večernjem listu, koje će ovoga utorka izaći pod nazivom “Kako sam vas ljubio”.

Fra Zvjezdan Linić bio je redoviti kolumnist Večernjeg lista od 2010. do 2013. i u svojim je kolumnama pisao o aktualnim zbivanjima s evanđeoskog zrenika. Prva knjiga njegovih kolumni “Samo ljubav liječi” izašla je u adventu 2014. i obuhvaća kolumne o blagdanima i osobama, a drugu knjigu Večernji list objavljuje uoči Uskrsa 2015. i knjiga sadrži meditacije i razmišljanja o aktualnim zbivanjima ovoga popularnog franjevca, koji je i nakon svoje smrti ostao omiljeni i štovan među vjernicima. Knjiga je u prodaji na svim kioscima i na www.mondo.hr za 29,90 kn.

>> Preminuo fra Zvjezdan Linić

>> Zvjezdan Linić: I svećenik se može zaljubiti, ali ne smije u 'akciju'

Komentara 1

BA
baljezganje
11:42 30.03.2015.

Nebi li knjiga trebala biti besplatna jer to mu je posao a gradani izdvajaju kroz porez za crkvu da on dobije placu ,i to dobru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije