Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan oružanih snaga RH

Tomislav Karamarko i Božo Petrov stajali jedan do drugog bez da su se pogledali

Tomislav Karamarko i Božo Petrov
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/17
28.05.2016.
u 10:48

Dok su ostali čavrljali čekajući početak službenog programa Petrov se sakrio iza sunčanih naočala i stajao u tišini ne komunicirajući s ostalim kolegama.

Državni vrh okupio se na stadionu u Kranjčevićevoj na svečanom postrojavanju branitelja Domovinskog rata i pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske i Ministarstva unutarnjih poslova. Nakon burnih proteklih dva dana potpredsjednici Vlade Tomislav Karamarko i Božo Petrov morali su jutros stajati jedan do drugog no pritom se nisu niti jednom pogledali kako je prenio novinar HRT-a Hrvoje Zovko na Twitteru. 

Božo Petrov je jučer i javno putem pressice pozvao Tomislava Karamarka da sam podnese ostavku da bi poslije prvi potpredsjednik to odbio i poručio da Most neće uspjeti srušiti ovu Vladu. 

Dok su ostali čavrljali čekajući početak službenog programa Petrov se sakrio iza sunčanih naočala i stajao u tišini ne komunicirajući s ostalim kolegama. 

Ključne riječi

Komentara 77

MI
Mimizo
11:48 28.05.2016.

opet ga milanče navukao na tanak led

KL
Klarahrv
11:02 28.05.2016.

Siroti Božo kad je prespavao shvatio je da je jučer lupetao gluposti pa danas propada u zemlju od srama.

AM
Axis Mundi
13:40 28.05.2016.

dječji vrtić, nezrelo ponašanje, "pravim se ble.sav" stav itd. usput, jedna korekcija, ne kaže se "bez da su se pogledali", nego " a da se nisu pogledali", ili "bez gledanja". bez+glagolska imenica, inače nije u duhu našeg jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije