Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak

Finale projekta 'Radostan kutić za naš vrtić': Ostvarene su sve dječje želje

30.06.2016., Sisak - Otvorenju novouredjenog djecjeg igralista u objektu Pcelica Djecjeg vrtica Sisak Stari uz brojne uzvanike nazocili su glavni urednik Vecernjeg lista Drazen Klaric i Ivan Tolj, te direktor sisacke Rafinerije Damir Butkovic.  Photo: Nik
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
01.07.2016.
u 00:15

Projekt su proveli Večernji list, časopis Radost i Grad Sisak uz glavnog partnera Inu i sponzore Bauwelt, Delimano, Mlin i pekare i tvrtku Stribor

Objekt Pčelica Dječjeg vrtića Sisak Stari od jučer ima novouređeno dvorište. Nove i zabavne sprave za igru našle su svoje mjesto u prostranom dvorištu zaključivši tako projekt “Radostan kutić za naš vrtić” koji su proveli Večernji list, časopis Radost i Grad Sisak. A mališani su jedva dočekali da ih iskušaju.

– Igralište je super. Bio je stari vlak, a sada puno bolji novi – rekao nam je Andrej koji se s prijateljem Rafom dogovarao tko će prvi upravljati vlakom. A njihovo oduševljenje dijele i tete iz vrtića i ravnateljica Nataša Andučić.

– Ovaj prekrasan objekt sada je dobio isto tako prekrasne sprave. Djeca su oduševljena, oni su svoje želje crtali, mi smo ih slali tvrtki Stribor koja ih je i ispunila. To je izvrstan prostor i dvorište i samo su nedostajale sprave koje su bile dotrajale. Zahvaljujem svima od srca što su uložili trud i izabrali upravo ovaj objekt za uređenje – rekla je Andučić.

Glavni partner i sponzor projekta bila je Ina, a sponzori su bili i Bauwelt, Delimano, Mlin i pekare i tvrtka Stribor.

– Ina već dugo u Sisku pokušava biti aktivan član zajednice i odazivamo se rado na mnoge projekte vezane uz naš grad. Posebno nas veseli kad imamo prilike pomoći najmlađima, osigurati im kvalitetniji život i odrastanje, kao što je slučaj ovaj put – rekao je direktor sisačke rafinerije Damir Butković. Osim samog sponzorstva u uređenju dvorišta vrtića sudjelovali su i Inini volonteri.

Ni u Gradu Sisku ne skrivaju zadovoljstvo ostvarenim. – Ovo je savršen primjer kako se zajedničkim snagama može puno napraviti. Sve tete i djeca bili su uključeni u odabir sprava i njihovo postavljanje, dobili su i hortikulturalno uređenje. Ovo je za mališane iz vrtića, ali i za djecu sa Zelenog brijega koja se tu i inače dolaze igrati jedan veliki plus – rekla je gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček zahvalivši svim sudionicima.

Večernji list ponosan je što je inicijator i sudionik ovakvog projekta. – Zahvaljujemo svim našim partnerima koji su prepoznali ovu lijepu akciju. Svjedočimo ovdje jednoj lijepoj atmosferi i lijepom parku u ovom vrtiću te se nadamo da će ovo igralište klincima vrtićki život učiniti još ljepšim i zanimljivijim, a nama biti poticaj da i u drugim gradovima nastavimo drugima činiti život ljepšim – rekao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić na otvorenju novouređenog igrališta.

>>Uz pomoć djece volonteri Ine uređivali dvorište vrtića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije