Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opatija

Festival vatrometa uz spektakularne koreografije majstora pirotehnike

vatromet
28.06.2015.
u 20:12

Kao uvertira u dva centralna vatrometa publika je po prvi puta imala priliku vidjeti i pirotehnički show, a „zagrijavanje“ za glavni događaj pružio je od 22.15 sati „Baby vatromet“

Eksplozije na nebu, praćene najvećim hitovima svevremenske ABBE, bile su najbolje svjećice na slavljeničkoj torti petog jubilarnog Festivala vatrometa u Opatiji, koji je jučer održan uz brojne posjetitelje koji su s divljenjem promatrali jedinstvene koreografije piromuzičkog vatrometa.

Već od 19.00 sati uvod u događanje pružile su vještim akrobacijama i atraktivnim nastupima skupine uličnih zabavljača i žonglera: Triko Cirkus Teatar iz Zagreba, Cigo One Man Band iz Pule i Rad Rays iz Opatije. Program se od 21.00 sat odvijao pod voditeljskom palicom Karmele Vukov Colić i uz glazbeni nastup Nene Belana & Fiumens, koji su i ove večeri izveli uz pratnju rasplesane publike svih generacija mnogobrojne hitove poput Zvuci ulice, Ja volim je, Ludo zaljubljen, Pričaj mi o ljubavi, Sunčan dan, Stojin na kantunu i mnoge druge.

Kao uvertira u dva centralna vatrometa publika je po prvi puta imala priliku vidjeti i pirotehnički show, a „zagrijavanje“ za glavni događaj pružio je od 22.15 sati „Baby vatromet“, posebno prilagođen najmlađim ljubiteljima „vatrometnih koreografija“ uz pratnju nježne glazbe iz popularnog animiranog filma Frozen. U 23.30 sata dočekana je i glavna točka večeri, Piromuzički vatromet u kojem su se eksplozije na nebu šarenih boja izmjenjivale u skladu s glazbenom podlogom, obradom pjesama grupe ABBA iz mjuzikla Mamma Mia koji je večer ranije u izvedbi Kazališta Komedija rasprodao Ljetnu pozornicu.

>> Dječji vatromet – novost na festivalu vatrometa

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar d-ano
d-ano
00:41 29.06.2015.

,,,,,,,,,,,rasteruju komarce,,

FI
Fisherman
21:25 28.06.2015.

Jel to pisu za Zagrebacke dane vatrometa posto je program potpuno identican a i satnica.Cini mi se da Opatija prepisuje od najboljih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije