Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveno

Evo zašto je Jadranka Sloković snimala Sanadera pred zatvorom

Ivo Sanader
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
26.11.2015.
u 17:15

– Da, to je moja kamera. Jadranka Sloković snimala je za moj film – rekao je u telefonskom razgovoru za Tportal redatelj Rajko Grlić.

Već neko vrijeme kuloari šapuću o tome da poznati redatelj Rajko Grlić snima dokumentarni film o Ivi Sanaderu, piše Tportal

Grlić je prije nekoliko godina tu informaciju demantirao, no jučer je odvjetnica Jadranka Sloković snimljena kako snima bivšeg premijera pred zatvorom.

– Da, to je moja kamera. Jadranka Sloković snimala je za moj film – rekao je u telefonskom razgovoru za Tportal redatelj Rajko Grlić.

Poznati redatelj za Tportal je potvrdio da već četiri godine kamerom dokumentira sve što se događa oko Ive Sanadera te njegovih odvjetnika Jadranke Sloković i Čede Prodanovića

>> Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca otišao kući: Politikom se više ne bavim! 

>> Sanader taksijem otišao u grad, na pitanje kako je spavao odgovorio: 'Nikad bolje!'

Komentara 49

MA
Manolo46
18:00 26.11.2015.

Ne zanima nas Sanader, sad nas zanima onih 16 milijardi kuna koje fale državnom uredu za upravljanje državnom imovinom kojem je na čelu SDP-ovac Mladen Pejnović. Dakle, nedostaje 16 milijardi, ne milijuna nego milijardi, to je nalaz državne revizije, dakle službenog tijela RH, o tome je javila čak i HTV-a, a vi i dalje mlatite po Sanaderu kojem sudite već 5 godina za pet optužnica a još do dana današnjeg niste pokazali niti jedan dokaz da je on nešto ukrao.

TT
The Terminator the Khmer Rouge
17:59 26.11.2015.

Sanader je i bolji političar i pošteniji barem nekoliko puta od kompletne črljene partije i njihovih trabanata

JE
Jednakost
18:07 26.11.2015.

Cijelo sudstvo, ukljucujuci odvjetnike, suce, vrhovne i ustavne suce, su propast Hrvatske. Medjutim, to nije ni cudo, jer kod nas su uvjek pravo studirali najgori ucenici. To su bili ucenici koji nisu mogli nauciti tablicu mnozenja, zivi otpad od ucenika i studenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije