Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Facebooku

Evo što je Karamarko poručio nakon jučerašnjeg općeg Sabora HDZ-a!

Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
29.05.2016.
u 12:23

Nakon što su jučer na općem Saboru HDZ-a izabrani potpredsjednici i članovi Predsjedništva na Facebooku se obratio šef stranke Tomislav Karamarko.

- Čestitam novoizabranom vodstvu Hrvatske demokratske zajednice: zamjeniku predsjednika, potpredsjednicima, članovima predsjedništva i članovima Središnjeg odbora!

Baš kao što smo i najavljivali, naše novo vodstvo je spoj novih mladih lica koja će nam dati svježu energiju i iskusnih kolega koji znaju kako pobjeđivati, što skupa sa mnom pokazuju protekle četiri godine. Pred nama je velika odgovornost za nastavak provođenja započetih reformi. U tome nas nitko neće spriječiti! Znat ćemo preuzeti odgovornost i odlučno povesti Hrvatsku u bolje sutra! - napisao je Karamarko na Facebooku.

Podsjetimo, za potpredsjednike HDZ-a izabrani su, po broju glasova: Oleg Butković (1148 glasova), Tomislav Tolušić (896), Ivana Maletić (869), Tomislav Čuljak (812), Darko Horvat (769) i Josip Bilaver (723).

Kao jedini kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a izabran je Milijan Brkić, koji je dobio glasove 1601 delegata, uz 135 nevažećih listića.

Za članove predsjedništva izabrani Zlatko Hasanbegović, Anton Kliman, Darko Milinović, Zlatko Ževrnja, Božidar Longin, Ivan Anušić, Pero Ćosić, Josip Križanić, Žarko Tušek i Željko Turk. Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227), a slijedi ga Milinović (1211).

Izabrani su i članovi Središnjeg odbora, u koji su uz ostale ušli Dinko Čutura, Stjepan Tuđman, Lovro Kuščević...

>> Evo tko je izabran za potpredsjednike i članove Predsjedništva HDZ-a

>> Hasanbegović dobio najviše glasova za Predsjedništvo: Članstvo je poslalo poruku kakvu politiku HDZ-a želi

Komentara 53

BK
branko-kockica
12:41 29.05.2016.

Od svih stranaka vladajuće koalicije, a ima ih nekih deset komada, samo je Most ultimativno nedemokratska totalitarna tvorevina. Svi drugi imaju formalnu demokraciju, s manje-više demokratskim unutarstranačkim izborima, ali Most nema ni to, Most je, kao što kaže Jambo, autentična sekta na čelu s mesijanskim Petrovom kojem pomaže fantomsko Nacionalno vijeće Mosta koje nitko nije izabrao, nemaju statut, nemaju nikakve procedure, nemaju nikakav drugi ustroj, središnji odbor, časni sud, ništa, ništa.

TO
Torcidas
12:47 29.05.2016.

Komšije projekt don Grubišić odnosno Most nije uspio. Tko ce stati uz to sto je Petrov nazvao Stari most. Ni u Mostaru posla za njega vise nema. Izabrali putem KONKURSA drugog psijatra.

TO
Torcidas
12:44 29.05.2016.

Tako zbori Tomislav Karamarko za koji tjedan predsjednik vlade Republike Hrvatske!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije